„Normunda Rutuļa darbnīca” izdot jaunu remiksu albumu N.O.A.

Šodien nāk klajā otrais N’Works darbu apkopojums albumā N.O.A., kas atšifrējot nozīmē “N’Works otrais albums”.

N’Works: – ” Esmu iemīlējies mūzikā “līdz ausīm” un, producējot šāda veida mūziku, es lieku lietā neizpaustās sajūtas. Tādā veidā es ļaujos vilinājumam pasniegt konkrēto dziesmu tā, kā man to gribas dzirdēt. Man producēšana ir kā datorspēle, tikai nākamos līmeņus es būvēju pats un reti gadās laika limits konkrētā līmeņa iziešanai, tāpēc ir iespēja tajā uzkavēties tik ilgi, kamēr tas ir iziets pilnībā.”.

Albumā N.O.A. iekļautai Laimas Vaikules, Jāņa Stībeļa, Dona, Zanes Dombrovskas, Katrīnas Lukinas, Anmary, Gintas Krievkalnes un grupu Tā Tā Tā, Into One, Borowa MC, Dvīnes un Dandelion Wine izpildīto dziesmu remiksi, kā arī speciāli Kristīnai Zaharovai producētā dziesma “melnais kaķis” un visu dziesmu apkopojums ” Nonstopmix”, kuru samiksējis dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Par to, kāpēc izvēlējies tieši šīs dziesmas, N’Works stāsta:- “Dažas dziesmas remiksēšanai esmu izvēlējies pats, citas ir pasūtījuma darbi. Remiksēšanā svarīgi uzsākt darbu pareizajā laikā. Ar piespiešanos nekas labs nevar sanākt. Tādēļ šis albums gatavots četrus garus gadus.”

Par to, kas palīdzēja šim albumam tapts Normunds piebilst: – “Viens nav vezuma vilcējs. Arī manā gadījumā tā ir. Kad vajadzīga palīdzība harmonijā, allaž talkā nāk Māris Ozols. Kad nepieciešams labas flautas vai saksofona solo, tuvumā vienmēr ir Raivo Stašans. Ja ģitāra, tad Mārcis Auziņš un Jegors Kovaikovs. Ja teicama poligrāfija, tad Guntis Vucens un viņa enerģiskā “Dardedze hologrāfija” komanda. Ja labs dizains, tad Pēteris Sičevs. Ja informatīvais atbalsts, tad Radio SWH. Un, ja profesionāls izdevējs, tad MicRec komanda. Katram no viņiem un ikvienam šajā albumā dzirdamajam solistam, mūziķim un autoram – LIELS PALDIES par sadarbību! Vēl viens mans mazais sapnis ir piepildījies!”.

Albums mūzikas veikalos būs pieejams CD formātā, tas ir klausāms tiešsaistes servisos Spotify un Streamus, kā arī lejupielādējams portālos Doremi.lv un iTunes.

Šeit varat noklausīties Roberta Lejasmeijers sagatavoto N’Works albuma N.O.A. lielo megamix, kurā dzirdamas visas albumā iekļautās dziesmas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar