No šodienas pieejamas balstvakcīnas iespējas “Akropole” un “Alfa” iekštelpās

Ar mērķi nodrošināt nepārtrauktību vakcinēšanās aptverē, no šodienas, 3. janvāra, tiem iedzīvotājiem, kuriem jau ir sadarbspējīgs vakcinēšanās vai pārslimošanas sertifikāts, ir iespēja saņemt balstvakcīnu gan “Akropole”, gan “Alfa” iekštelpās speciāli izveidotos vakcinācijas punktos. Pakalpojums būs pieejams ar iepriekšēju pierakstu.

Balstvakcīnu iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” ir iespējams saņemt katru dienu no pl. 10:00 līdz 20:00, savukārt tirdzniecības centrā “Alfa” pakalpojums būs pieejams darba dienās no pl. 10:30 līdz 19:00, brīvdienās no pl. 10:30 līdz 18:00. Dodoties uz vakcinācijas punktiem, iedzīvotājiem nepieciešams līdzi ņemt personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti).

Vakcinēšanās punkts “Akropole” atrodas 1. stāva gaitenī starp E un F ieejām, bet “Alfā” tas atrodas 1. stāvā, pretī veikalam “Cenuklubs”. Lai pieteiktos uz balstvakcīnas saņemšanu, iedzīvotājiem nepieciešams veikt iepriekšēju pierakstu, sazinoties pa tālruni 8989 vai piesakoties vietnē “www.manavakcina.lv“.

Vakcinēšanās iespējas vagoniņos, kas bija izvietoti ārpusē pie “Akropole” un “Alfa” ieejām, vairs nav pieejamas. Ņemot vērā plašās vakcinācijas iespējas galvaspilsētā, turpmāk balstvakcīnas “Akropole” un “Alfa” iekštelpās būs iespējams saņemt tikai tām personām, kurām ir jau sadarbspējīgs sertifikāts.

Foto: canva.com

TOP Komentāri

avatar