No Rīgas uz Daugavpili ar komforta klases vagonu

Paaugstināta Komforta klases vagoni ir iekļauti vilciena Rīga – Daugavpils (Nr.704) un Daugavpils – Rīga (Nr.703) sastāvā. Vilciens kursē ik dienas no Daugavpils uz Rīgu plkst.6:14 un no Rīgas uz Daugavpili plkst.16:12.

Paaugstināta Komforta vagonā izvietoti galdiņi un bagāžas statīvs, turklāt pasažieri var bez maksas izmantot WiFi visa brauciena laikā. Vagonā ierīkots arī elektrības pieslēgums (220 V), lai pasažieri varētu uzlādēt savus datorus vai citas mobilās ierīces. Pasažieriem bez maksas ir pieejami žurnāli laika īsināšanai, kā arī nodrošināta iespēja iegādāties tēju, kafiju, minerālūdeni. Vilciena vagonu apkalpo pavadonis, kurš strādā tikai konkrētajā vagonā un rūpējas par pasažieru ērtībām. Paaugstināta komforta vagonā ir 16 numurētas sēdvietas – iegādājoties biļeti, pasažieris var izvēlēties sev tīkamāko sēdvietu. Piemaksa par braucienu Komforta vagonā ir 1,40 EUR pie biļetes cenas.

Šāds lēmums pieņemts, lai paplašinātu to pasažieru loku, kam ir interese un iespējas izmantot Komforta klases vagona piedāvātos pakalpojumus, līdz ar to potenciāli piesaistot arī jaunus braucējus. Vietas komforta klases vagonos ir ļoti pieprasītas arī Rēzeknes un Valgas maršrutos, tādēļ arī turpmāk uzņēmums turpinās nodrošināt šādu papildu servisa  piedāvājumu, sniedzot pasažieriem  iespēju ceļot ērtāk un ātrāk.

Foto: ilustratīvs

TOP Komentāri

avatar