“Nejaušību nav” – CHAINA izdod dziesmu kopā ar Dionu Liepiņu

jaunu dziesmu klausītājiem nodod mūziķis CHAINA, kuru iepazinām šova “X-Faktors” Latvijas 4. sezonas atlasēs. Singls “Nejaušību nav” tapis kopā ar Dionu Liepiņu, kura šajā šova sezonā ieguva 4. vietu.

“Šobrīd pasaulē ir ļoti saspringta situācija, kad aizvien mums jāsadzīvo ar dažādiem ierobežojumiem un, ja paraugāmies, kas notiek apkārt dažādās jomās, reizēm ir ļoti grūti noticēt sev un cīnīties šajā vidē, lai turpinātu iet uz priekšu. Bet mums ir jāsāk mācīties veidot katram savu iekšējo pasauli tā, lai, neraugoties uz to, kas notiek ārpusē, iekšā mums ir miers un vieta ticībai – tam, ka viss būs labi, un visi iecerētie mērķi piepildīsies. Nav jēgas gaidīt, kad pasaule kļūs labāka, lai mēs varētu tajā justies labāk, ir jāiet uz priekšu un jāmotivē sevi strādāt un darboties katru sekundi… Tu vai nu progresē vai regresē, tāpēc arī dziesma par šādu tēmu, kas, manuprāt, ir aktuāla ikvienam,” par dziesmas vēstījumu stāsta CHAINA.

“Šīs dziesmas instrumentālā daļa tika glabāta diezgan ilgi. Tika pārcelts projekts aiz projekta līdz beidzot iedomājos par dziedātāju Dionu Liepiņu. Un ne velti ir teiciens, ka labs nāk ar gaidīšanu. Saņēmos un nosūtīju visu informāciju, ko vēlētos iekļaut dziesmā, Grafomānam (Artūrs Breģis), un tieši šis emocionālais bīts kopā ar vārdiem un Dionas burvīgo balsi izskanēja kopā tā, ka šķita, ka esam trāpījuši desmitniekā. Grafomāns pats arī palīdzēja piesaistīt Dionu šim projektam, un viņa ir arī autore daļai no piedziedājuma,” atklāj CHAINA.  

„Man šī dziesma ir par sapņu piepildīšanu . Līdzko nepadodies, seko tiem un darbojies – sāk kaut kas sanākt. Neviens nav teicis, ka tas būs viegli, neviens nav teicis, ka panākumi nāks viegli. Viss ir atkarīgs tikai no sevis paša. Būs šķēršļi, būs reizēm jāiet pret straumi, bet, to visu pārvarot, var arī sasniegt visu, ko vēlies,” saka Diona.

“Es domāju ka katram mūziķim ir kāda no savām dziesmām, ko viņš var dēvēt par savu “Mīļāko dziesmu”. Lūk, šī dziesma ir mana “Mīļākā”,” stāsta CHAINA.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar