Nāc un piedalies; GPS mednieki

Jauniešu mēneša ietvaros šodien notiek divi jauki pasākumi.

2013./2014. mācību gada pirmās nedēļas sestdienā – 7.septembī no plkst.12.00 līdz plkst.17.00 Vērmanes dārzā jau 14 reizi notiek bērnu svētki „Nāc un piedalies”

Svētkos iepazīsti visu interešu izglītību pilsētā, varēsi pieteikties sev vēlamajā interešu izglītības jomā, piem., dejā, mūzikā, folklorā, mākslā, vidē, sportā, tehniskajā jaunradē, vai cita veida interesantā nodarbē.

Galvenās spēles „GPS koordinātu mednieki” apraksts:

Katrai komandai būs jāizpilda abu veidu uzdevumi. Katra uzdevuma izpilde dos vienu puzles gabaliņu. Spēles beigās uzvarēs tā komanda, kas varēs pirmā salikt puzli. Spēlē būs jāizpilda 5 mazie radošie uzdevumi, Vecrīgā. (gan no dažādiem materiāliem papildinot Vecrīgas panorāmu, gan attēlojot un pozējot kopā ar kādu no Rīgas simboliem. Visus radošos uzdevumus būs iespējams izpildīt tikai kontrolpunktos).

Spēles otrā daļa „GPS koordinātu mednieki” – visi spēles dalībnieki sākumā saņems aploksnes ar noteiktu GPS koordināti, kur ierodoties un izpildot pirmo uzdevumu būs iespējams saņemt norādes, kur jādodas tālāk, lai tiktu pie nākošajām norādēm/ puzles gabaliņiem.

Katrai no komandām, kas piedalīsies spēlē būs arī savs profils projekta mājas lapā. Un pēc katra uzdevuma izpildes, komandai fotoattēls būs jāielādē savā profilā. Līdz spēles beigām, šie profili būs redzami tikai organizatoriem, bet pēc spēles, visi interesenti varēs iepazīties ar to kā komandām gāja, un kura komanda, kurā brīdī bija vadībā. 

TOP Komentāri

avatar