Mūziķis Juris Pavītols dāvanā saņem dziesmu „Mans zēns” dēla izpildījumā

“Ar dzimšanas dienām ir tā, ka katru gadu tās atkārtojas,” savā 70 gadu dzimšanas dienas koncertā Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” pirms gada teica izcilais mūziķis Juris Pavītols, piebilstot: “Dzimšanas dienas ir jāsvin, jābūt kopā ar tiem cilvēkiem kurus mīlam.”

23. aprīlī savu dienu svin kopš „Līvu” dibināšanas līdz šodienai leģendārais mūziķis Juris Pavītols.  Šajā dienā ar drošu distanci labas dziesmas attālumā Juris saņem zināmu reiz paša izlolotu muzikālu dāvanu, kas piedzīvojusi laika cilpu un nu atgriežas – mūziķa dēla Matīsa Pavītola pārdarināto dziesmu „Mans zēns”, kuras oriģināls grupas „Saime” izpildījumā klajā nāca 1984.gadā un bija Jura veltījums dēlam Matīsam.

“Ir, kas zina un atceras šo dziesmu, ir tādi, kas nezina un kam tas būs jaunums. Dziesma „Mans zēns” ir urdījis iekšas jau sen bet, dziesmas  oriģināls komentārus neprasa… Jaunajai versijai vērtība, iespējams, nav liela, bet tās nozīme ir nenovērtējama,” saka Matīss Pavītols. 

„Mans zēns” teksta autors ir Imants Ziedonis, mūziku sarakstījis Juris Pavītols. Dziesmas šodienas versija tapusi, sadarbojoties mūziķim un dziesmu autoram Matīsam Pavītolam un producentam Gintam Stankevičam.

Atgādināsim, ka klausītāju uzmanību M. Pavītols – brīnišķīgas, spēcīgas balss īpašnieks, ģitārists un dziesmu autors -, iekaroja ar dziesmu ar dziesmu “Mūsu meitas”. Mīlestību un radio topa vietas izpelnījies ar  dziesmu “Pilītes”, un pašlaik kārta pienākusi dziesmai “Mans zēns”, kura būs nozīmīga daļa no topošā CD, ko plānots laist klajā šovasar. Savukārt zināmākais atgadījums ar Matīsu viņu  ir  šova “X Faktors” vēsturē, šķiet,  skatītākais video ar spārnoto frāzi “Vai jūs kodāt?!”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar