Mūziķa “Taurud” otrais singls “I’ve Been Carrying My Past Lives With Me”

Pašmāju mūziķis “Taurud” pēc septiņu nedēļu dalības Radio SWH jauno izpildītāju konkursā “Priekšnams”, kurā startē ar savu otro singlu “I’ve Been Carrying My Past Lives With Me” izvirzījies vadībā vairākas nedēļas pēc kārtas un iekļuvis Radio “SWH” rotācijā.

Dziesma “I’ve Been Carrying My Past Lives With Me” ir par atbrīvošanos no pagātnes nastas. “Taurud” par to teica sekojošus vārdus: “Vienīgais iemesls, kāpēc mēs ciešam, ir mūsu atmiņas un nākotnes vīzijas. Mēs vācam un uzkrājam atmiņas kā suvenīrus, bet tās ieprogrammē to, kā mēs reaģējam uz dažādām situācijām, kā jūtamies. Mēs baidāmies par nākotni, jo tā bieži ir neskaidra, taču viss nezināmais mūsos izsauc trauksmi. Dziesma ir par atbrīvošanos no pagātnes rēgiem un došanos pretī atklāsmēm un nezināmajam ar ticību vislabākajam iznākumam. Esi mirklī. Tā ir kā uzmundrinājums un iedvesmas avots – lai kādu nastu mums būtu uzlikusi pagātnes pieredze, ir iespējams ar to tikt galā un būt brīvam.”

Vēl pirms kāda laika “Taurud” ar savu mūziku priecēja tuvākos draugus un ģimeni, bet nu, iemantojis arī plašāku klausītāju atbalstu. Šo gadu “Taurud” uzsācis aktīvi un pavasarī cer būt dzimtenē, lai prezentētu dubultsinglu, kas būs gan latviski, gan angliski. “Kā jau daudziem mūziķiem arī man šis ir bezienākumu laiks, bet par spīti tam es akumulēju spēkus, lai ap aprīli, kad man pašam ir arī  dzimšanas diena, varētu aizvest dāvanu Jums un pirmo reizi izdotu dziesmu latviešu valodā. Esmu pārliecināts, ka tā pieskārsies Jūsu sirdīm. Ļoti gaidu tikšanos ar visiem arī koncertos, bet kamēr tas nav iespējams, strādājam, lai varētu piedāvāt tiešraides internetā,” tādu ziņu no Mančestras sūta mūziķis.

“Taurud” dara visu, lai priecētu savus klausītājus un šogad cer izdot albumu, bet situācija Lielbritānija ir ļoti saasināta un šobrīd, diemžēl, studijā strādāt nav iespējams. Mākslinieks cer, ka situācija mainīsies un no pirmās dienas, kad būs atļauts strādāt, viņš to arī darīs. Dziesma, kas gaidāma pavasarī tika ierakstīta jau pagājušā gada sākumā un pabeigt to izdevies strādājot attālināti. “Taurud” saka: “Mani nekas neapstādinās, es eju tikai uz priekšu!”

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar