Mežaparka Lielās estrādes teritorijā atgriežas „Rīgas Sniega parks”

Sestdien, 12. februārī, plkst. 10.00 darbu atsāks ilgi gaidītais un rīdzinieku iecienītais „Rīgas Sniega parks”. Par spīti atkusnim, Mežaparka Lielās estrādes teritorijā tiks saražots pietiekami daudz sniega, lai nedēļas nogali pavadītu kopā ar ģimeni, draugiem vai vienatnē un baudītu īstus ziemas priekus.

Rīgas Sniega parks” atrodas Mežaparka Lielās estrādes rekonstruētajā skatītāju zonā. Tajā ir noņemti soli un izveidota kameršļūkšanas atrakcija ar vairākām trasēm – gan bērniem, gan pieaugušajiem. Apmeklētājiem būs pieejamas 100 kameras, kas ir speciāli piemērotas šāda veida aktivitātēm Pēc nobrauciena kamera un braucējs tiks nogādāti starta vietā ar pacēlāja palīdzību. Sniega kārta kameršļūkšanas zonā ir gana bieza, un, atgriežoties salam, tā vēl varētu tikt papildināta, bet trašu skaits – palielināts.

Apmeklētājiem „Rīgas Sniega parks” būs pieejams epidemioloģiski drošajā jeb zaļajā” režīmā sestdien, 12. februārī, no plkst. 10.00 līdz plkst. 21.00 un svētdien, 13. februārī, no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00. Kameršļūkšanas trases darba dienās pagaidām būs slēgtas, taču aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par aktivitāšu laikiem, cenām, noteikumiem un nokļūšanas iespējām tīmekļa vietnē www.sniegaparks.lv.

Izsoles kārtībā Rīgas Sniega parka” ierīkošanas un uzturēšanas tiesības ieguva SIA Žagarkalns”.

Gaidāmajās brīvdienās ikviens ir laipni aicināts baudīt ziemas priekus!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar