Meklēšanā izsludināts pusaudzis uzbrūk kādam jauneklim cigaretes dēļ

5.maijā neilgi pirms pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kautiņu Krišjāņa Barona un Matīsa ielu krustojumā.  Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Likumsargi, ierodoties norādītajā adresē, sastapa izsaucēju un cietušo. Ziņotājs pastāstīja, ka pie jaunekļa piegājuši divi pusaudži. Viens no viņiem pēkšņi puisim iesitis pa seju. Vīrietis devies jauneklim palīgā un kautiņu izšķīris. Abi pusaudži neilgi pirms policijas ierašanās aizgājuši pa Matīsa ielu.

Cietušais apstiprināja izsaucēja teikto, precizējot, ka ne uzbrucējs, ne viņa biedrs viņam nav pazīstams. Savukārt kautiņš izcēlies, jo puisis nepilngadīgajiem atteicies iedot cigareti. Jauneklim medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama.

Policisti nekavējoties devās apsekot norādīto teritoriju un atrada divus aprakstam atbilstošus pusaudžus. Datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka viens no viņiem 14 gadus vecs, savukārt otrs 16 gadus vecs, turklāt izsludināts meklēšanā.

Uzbrucējs aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Foto: publicitātes  (ilustratīva nozīme)

TOP Komentāri

avatar