Meklējot brīnumzemi “Bimini”, grupa Radio trio atrod veldzējošo un dziedējošo dabas skaistumu tepat Latvijā

Grupas “Radio Trio” dalībnieces saviem klausītājiem sagatavojušas muzikālu sveicienu svētkos, ieskaņojot Imanta Kalniņa dziesmas “Bimini” kaverversiju savā skanējumā.

Mes vēlējāmies notvert to trauslo vasaras sajūtu, kad visa daba ir pamodusies pēc garā un aukstā ziemas miega. Novēlam ikkatram iziet dabā, iegulties pļavā, ieklausīties putnu dziesmās un ieelpot to spēku, kas mums ir dāvāts. Esam radījušas arī skaistu video, kurā ir iespējams notvert mazu daļiņu no šī brīnuma” saka Radio Trio meitenes: Gabriēla Zvaigznīte, Katrīna Anna Vīgante un Madara Dzintara.

Dziesmas tapšanā piedalījās arī Supernovas fināliste, čelliste – MADARA, bundzinieks -Kaspars Pļavnieks un ģitārists – Artūrs Dzintars, ieraksta pēcapstrādi veica Pēteris Upelnieks, sadarbībā ar mūzikas ierakstu studiju “Cloud music”.

Grupa “Radio Trio” plašākai publikai pazīstama kopš dalības šovā “X faktors”, vēlāk pārstāvot Latviju arī starptautiskajā dziedātāju konkursā “Jaunais vilnis” 2019. gadā Sočos. Mūziķes koncertējušas kopā ar Latvijas Radio Bigbendu, Maestro Raimondu Paulu, amerikāņu dziedātāju Ruthie Foster, grupu MUSIQQ, Kristīni Prauliņu, Intaru Busuli u.c. Latvijas mūziķiem.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar