„Maxima Latvija” paziņojums

Veikals „Maxima” Priedaines ielā tika atklāts 2011.gada 3.novembrī ēkā, kas pilnībā piederēja SIA „Homburg Zolitūde” – „Maxima” veikala telpas īrēja no SIA „Homburg Zolitūde”.

2012.gadā 6.augustā SIA „Tineo” ieguva īpašuma tiesības uz tajā laikā pabeigto un izmantojamo īpašuma daļu no SIA „Homburg Zolitūde”. Pārejās ēkas daļas īpašumtiesības pieder SIA „Homburg Zolitūde”, kas veic tālāku īpašuma attīstīšanu.

SIA „Tineo” un UAB „Vilniaus Prekyba” ir saistītās kompānijas tādēļ, ka tās pārvalda viena un tā pati persona Nerius Numavičius. SIA „Maxima Latvija” īpašnieks ir „Maxima Grupa”, kura pieder „Vilniaus Prekyba”.

Savukārt tā teritorija, kurā tika izbūvēta pazemes autostāvvieta, vieta, kurā tiek būvēta daudzstāvu dzīvojamā māja, kā arī tirdzniecības ēkas jumts joprojām pieder SIA „Homburg Zolitūde”. Visus tālākos būvniecības darbus, kas saistīti ar šīm teritorijām, veic SIA „Homburg Zolitūde”.

SIA „Homburg Zolitūde” nodarbojās ar būvniecības atļauju saņemšanu, kā arī kontrolēja šo darbu veikšanu. Pēc SIA „Homburg Zolitūde” pasūtījuma šos būvniecības darbus veica būvniecības kompānija „Re&Re”.

SIA „Homburg Zolitūde” atbild par celtniecības darbiem, kas saistīti ar jumta labiekāŗtošanu un daudzstāvu mājas celtniecību. SIA „Tineo” un SIA „Maxima Latvijia” šajā projektā nepiedalās.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Zenta Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Zenta
Viesis
Zenta

Viens uz otru,besī ārā