Maskavas ielā, Rīgā, aizturētas divas personas ar karotē izkausētu heroīnu

19.maijā pulksten 16.14 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu “Renault” markas automašīnu Maskavas ielā, kurā divi vīrieši, iespējams, lieto narkotikas. Uz notikuma vietu norīkota tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes ekipāža.

Apsekojot norādīto teritoriju, atrasta meklētā automašīna. Vīrieši, pamanot likumsargu tuvošanos, palika manāmi satraukti. Viens no viņiem paķēra kādu maisiņu ar šļircēm, kuru mēģināja noslēpt zem sēdekļa. Savukārt transportlīdzekļa panelī bija iesprausta karote ar nezināmas izcelsmes šķidrumu.

Ņemot vērā, ka pie viena no vīriešiem pamanīts nazis, dots rīkojums nekavējoties izkāpt no automašīnas.

Pēc policistu rīkojuma abi vīrieši arī norādīja uz automašīnā atstātajiem personu apliecinošajiem dokumentiem. Datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka viņi ir Igaunijas pilsoņi. Izjautājot, kas atrodas karotē, viens no viņiem atklāja, ka tas esot heroīns. Aizturētie apgalvoja, ka narkotikas esot atraduši uz ielas un tās nemaz neesot plānojuši lietot.

Tāpat pārrunu laikā likumsargi ievēroja, ka abiem vīriešiem ir sašaurinātas acu zīlītes un palēnināta reakcija, kas liecināja par iespējamu narkotiku reibumu.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu.

Attēls no notikuma vietas

 

Rīgas pašvaldības policija

TOP Komentāri

avatar