Māsas Šomases “Tā kā brīnums”

Māsas Šomases – Kristīne, Liene un Sandra Šarlote sveic savu mammu vārda dienā, izdodot kopā ierakstītu dziesmu “Tā kā brīnums”. Ir piepildīta mammas vēlēšanās – māsas kopā iedziedāja dziesmu.

Dziesmas mūzikas autors ir Gaitis Lazdāns, bet teksta autore ir Iveta Priede. Dziesma ir uzrakstīta pirms 7 gadiem un tieši šodien piedzīvo savu pirmatskaņojumu māsu Šomasu izpildījumā. Paldies arī DJ Dween par skaisto video, kā arī paldies Raivo Sarelainenam par pasakaino fotosesiju.

Šobrīd Kristīne Šomase aktīvi strādā pie sava pirmā solo albuma, kas savu dienas gaismu ieraudzīs pavasarī. Bet paralēli savam lielajam sapni, Kristīne ar māsām vēlās piepildīt mammas vēlēšanos par māsu kopīgi iedziedātu dziesmu. Un kāpēc gan to nepasniegt mammai kā dāvanu viņas vārda dienā 20.decembrī? Dziesma ir pilna ar skaistām atmiņām par bērnību, par brīnumiem, smaidiem, sajūtām, kuras mamma māsām Šomasēm radīja un mācīja radīt kopš dzimšanas.

Kristīne Šomase: “..Šis ir Ziemassvētku laiks, kad piepildās vēlēšanās un sapņi. Ir tik patīkami pārsteigt tuvos un mīļos. Krāsainās pasakas, skanīgās dziesmas, krāšņi rīti, skaistās bērnības atmiņas, kopīgas tradīcijas – tas viss sasilda mūsu sirdis un par to paldies mammai. Man ir liels prieks, ka sadarbībā ar Gaiti tika iedziedāta tieši šī dziesma. Pats iedziedāšanas proces bija viegls, dabisks un smaidiem pilns. Tas bija kopīgs piedzīvojums, kas iemūžināts bildēs, video un dziesmā. Tas glabāsies mūsu atmiņās un atgādinās, cik gan forši ir būt KOPĀ!..”

Liene Šomase: “..Brīnumi ir ik uz soļa. Tikai tos ir jāiemācās saskatīt. Visām mammām ir svarīgi, ka bērni kopā spēj izdarīt skaistas lietas un tieši mūsu mammas brīnums šodien piepildās. Mammu, Tavs sapnis ir piepildījies! Paldies māsām par skaisto un mīlestības pilno dziedājumu. Lai katrā ģimenē skan šī dziesma ar lielu mīlestību. Lai skaisti, sirsnīgi, ģimeniski svētki! Lai kā brīnumsvecītes gaismiņas iemirdzas Jūsu sirsniņas!..”

Sandra Šarlote Šomase: “..Mēs paši radām savu ikdienu un, cik tas ir forši, ka to radām tādu, kādu vēlamies. Mēs paši radām brīnumus, sajūtas, piepildām sapņus un realizējam vistrakākās savas un tuvāko idejas. Bet tas vis ir iespējams tikai tad, kad mīlam sevi un pasauli ap mums. Mīlot mēs esam radītāji un kļūstam smaidīgāki, priecīgāki, laimīgāki un padarām pasauli mirdzošāku un brīnišķīgāku. Mammu, mēs Tevi ļoti mīlam! Lai TOP!..”

Gaitis Lazdāns: “Es priecājos, ka dziesma “Tā kā brīnums” ir atradusi tik piemērotu izpildītāju trio – superīgās māsas Šomases! Jau ilgu laiku dziesmas akustiskā versija ir pacietīgi gaidījusi tieši viņas. Šķiet, ka meitenes izdzied mirkļus no savas dzīves, bērnības un ir sajūta, ka dziesmas teksta autore Iveta Priede vārdus ir rakstījusi, domājot par māsām . Īsāk sakot – izjusti un skaisti. Lai tālu skan un sveicieni Šomasu mammai vārda dienā!”

TOP Komentāri

avatar