Liepājas pludmalē uzstāda pirmo līnijbola laukumu Latvijā

Līnijbola laukums atradīsies starp pludmales kafejnīcām “Red Sun Buffet” un “Summer Seven”. Tā izgatavotājs ir SIA “Reklāmas dizains”. Laukums ir 15 x 6 metrus liels, izgatavots no saliekamām metāla konstrukcijām, kas apšūtas ar ūdensizturīgu finieri.

“Ņemot vērā, ka Liepāja ir ieguvusi titulu “Eiropas Sporta pilsēta 2016”, ieguldījumi pilsētas sporta infrastruktūrā un sportisko aktivitāšu piedāvājuma paplašināšanā arī turpmāk ir loģisks un mērķtiecīgs solis, kas tiek sperts, lai iedzīvotāji kļūtu vēl aktīvāki un veselīgāki. Šādi laukumi Latvijā vēl nekur nav, līdz ar to liepājniekiem ir iespēja kļūt par šī sporta veida flagmaņiem,” gandarījumu pauž Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Vitkovskis. 

Spēle funkcionē līdzīgi kā galda futbols, tikai ar īstiem spēlētājiem. Divas komandas, katrā no kurām ir seši spēlētāji, stāv laukumā, turoties pie stangām, kas izvietotas perpendikulāri laukumam. Visiem spēlētājiem, neatlaižot rokas no stangām un kustoties tikai gar stangu pa labi vai kreisi, jāmēģina iesist bumbu vārtos.

Līdzekļi laukuma izgatavošanai tika piešķirti 16.jūnija domes sēdes budžeta grozījumos.

Evita Enģele,

sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar