Liepājas grupa “Windcity rockband “Flying Bra”” publisko pirmo singlu no debijas albūma

Vēju pilsētas Liepājas grupa “Flying Bra” sabiedrībai publisko dziesmas “Ātrums sirdī” video, kas ir kā prezentācija topošajam debijas albūmam. Dziesmas stāsts ir par motociklistu dzīvi, reizē mežonīgu, skarbu un vienlīdz romantisma pilnu – par visu, ko tā dod un diemžēl arī paņem sev.  Dziesmas teksta autors ir grupas pirmā sastāva bundzinieks Zintis Lākutis. Mūzikas autori ir visi grupas pašreizējie dalībnieki.

“Windcity Rock Band “Flying Bra”” tika izveidota 2016. gada sākumā. Šobrīd “Flying Bra” sastāvā ir grupas viens no pamatlicējiem – vokāls Kaspars Šīmanis, ģitāristi – Krists Dēvics un Ivars Lūsēns, basģitārists – Dainis Pusaudzis, un nesen grupai pievienojies, pēc ilgstošas prombūtnes Liepājā atgriezušais bunģieris Renāts Gabaliņš.

Līdz šim “Flying Bra” kāpuši uz skatuves dažādos festivālos – “Summer Sound”, “Rockin` Liepāja”, “Virgafest”, “Bildes”, u.c., kā arī uzstājušies ar solo koncertiem vairākos klubos un pasākumos Latvijā. Šis gads grupai ir bijis piepildīts, sākot no nopietnas uzvaras gada sākumā radio SWH TOP Priekšnams un beidzot ar daudziem koncertiem līdz pat šim mirklim un visa gada garumā arī turpmāk. Rudens sesija lielākoties tiks veltīta jauno skaņdarbu ierakstiem, lai pavisam drīz izdotu debijas albūmu.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar