Liepājā notiks “BB Summer Jam” sacensības un brīvdabas koncerts

1.augustā visas dienas garumā Liepājā, “BB Wakepark” (Karosta, Beberliņi) notiks ikgadējās kabeļveikborda sacensības, kas noslēgsies ar bezmaksas brīvdabas koncertu.

“Neskatoties, uz to, kas notiek visapkārt, negribam pārtraukt tradīciju – jau astoto gadu pēc kārtas vasaru svinēsim ar mūsu lielāko gada pasākumu “BB Summer Jam””, stāsta Santa Vēvere, “BB Wakepark” vadītāja. “Veikbords Latvijā aizvien attīstās – šo gadu laikā ir parādījušies jauni, ļoti talantīgi braucēji, tāpēc šādas sacensības vēl joprojām ir aktuālas.”

“BB Summer Jam” sāksies jau pulksten 10 ar dalībnieku reģistrāciju un treniņbraucieniem. Sacensību sākums ir paredzēts pulksten 12, savukārt pulksten 16 sāksies finālbraucieni un labāko triku demonstrējumi, kas jau ierasti ir aizraujošākā un skatītājiem baudāmākā sacensību daļa. 

Uzreiz pēc sacensībām pulksten 17.30 sāksies “BB Summer Jam” otra daļa – brīvdabas koncerts, kas ilgs līdz pat pusnaktij. Uz skatuves kāps instrumentālā roka trio “Doni Tondo”, kura skanējumā izteikti jūtama klasiskā roka un blūza ietekme. 

Dzirdēsim arī latviešu mūzikas duetu “Čipsis un Dullais”, kas izpilda lielākoties romantiskas dziesmas žanrā, ko paši dēvē par “jaunā viļņa šlāgeri”. 

Dzīvās mūzikas koncertiem sekos DJ uzstāšanās, kuru laikā varēs baudīt elektroniskās mūzikas vibrācijas Nina Elektrichka un Trashy Kid izpildījumā. Ninai Elektrichkai ir raksturīga dažādu žanru elektroniskā deju mūzika. Vieglu elektroniku viņa eksperimentāli miksē ar eksotisku elektro, sulīgiem lauztajiem ritmiem un trokšņainu tehno. Arī Trashy Kid skanējums zīmīgs ar dažādu žanru sapludināšanu un eklektiskiem deju ritmiem.

Ievērojot visus noteiktos drošības pasākumus, arī skatītāji, kā ierasts, varēs piedalīties pasākuma norisē – būs gan dažādi konkursi, gan atrakcijas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar