Latvijas profesori par Ministru prezidentu vēlas Bondaru

Mēs Latvijas profesori, A.RUBINS, U.VIKMANIS, V.FOLKMANIS, A.KRŪMIŅA, E.ZELGALVIS, Ā.ĒRGLIS, aicinām, Jūs Prezidenta kungs, nominēt Mārtiņu BONDARU( Latvijas Reģionu Apvienība) par Ministru prezidentu un uzdot viņam sastādīt valdību.

Mēs uzskatam, ka pašreizējos apstākļos, kad Latvijai ir vajadzīga stabila, ilgtermiņa valdība, tikai Mārtiņš BONDARS no LR 12. Saeimā ievēlēto partiju Ministru prezidenta kandidātiem vienīgais ir spējīgs izveidot plašu, stabilu koalīcijas valdību, kas būtu spējīga nostrādāt visus turpmākos četrus gadus veicinot Latvijas uzplaukumu.

Vēršam arī Jūsu uzmanību uz to , ka Latvijā, iepriekšējā valdība ( vadītāja- L. STRAUJUMA, Vienotība, nav bijusi spējīga gandrīz pusgadu izvirzīt un nominēt Veselības ministru; arī tagad L.STRAUJUMA publiski ir izteikusies , ka nebūs spējīga vadīt Valdību visus 4 gadus, ja viņa tiks nominēta), nav bijusi spējīga nodrošināt valdības pilnvērtīgu darbu.

Mārtiņš BONDARS, ņemot vērā viņa izglītību, pieredzi un iepriekšējo sekmīgo darbu , kā Valsts Prezidenta kabineta vadītājam ,ir šodien labākais iespējamais Ministru prezidenta kandidāts, laikā kad Latvijai ir jāuzņemas ES prezidējošās valsts status.

Aicinām, Jūs nominēt Mārtiņu BONDARU par Latvijas Republikas Ministru prezidentu un aicināt viņu sastādīt valdību.

TOP Komentāri

avatar