“Laime Pilnīga” publisko video enerģiskai kompozīcijai “Divatā”

Roka tradīciju glabātāji un savu skanējumu izkopušie “Laime Pilnīga” atgriežas ar jaunu skaņdarbu “Divatā”, kas ieksaņots arī angļu valodā un pieejams visās straumēšanas platformās. 

“Laikā, kad radījām dziesmu, pandēmija tikai pieņēmās spēka, arī protestu viļņi Baltkrievijā bija tepat blakus, tā visa iespaidā radās dziesmas angliskā versija. Par iedvesmu noderēja slavenais foto “Tank Man” un  dziesma sanāca kā veltījums visiem cilvēkiem, kas pašiem nezinot ir kļuvuši par simbolu vai varoni citiem. Arī latviskajā versijā jūtams nemiera gars, bailes un iekāre, bet katrs, lai sajūt pa savam, kāds ir dziesmas vēstījums,” tā dziesmas autori Ervīns Ramiņš un Mārcis Vasiļevskis.

Pagājušais gads grupas radošajam tandēmam – vokālistam Ervīnam Ramiņam un ģitāristam Mārcim Vasiļevskim ir bijis ļoti radošs, un kopā rakstot gan mūziku, gan vārdus ir tapušas daudzas kompozīcijas, šī dziesma ir pirmā no radītā klāsta,  ko grupa “Laime Pilnīga” šogad atrādīs klausītājiem. 

Rīgas kino studijas telpās tapis dziesmas video klips, ko uzņēmis operators Ņikita Karpovs. Pie reizes grupa veica dzīvā skanējuma ierakstu izmantojot OneMic tehniku, kas arī ticis nedaudz iekļauts dziesmas  video.

Dziesma ieskaņota lielākoties grupas ierakstu studijā “Laimes Telpa” un izmantojot mobilo ierakstu studiju kopā ar grupas ģitāristu Mārci Vasiļevski kā skaņu inženieri, kā arī  “Siguldas skaņu studijā” kopā ar skaņu inženieri Mārci Kalniņu. Ierakstu pēcapstrādi veica Krišjānis Geidāns, savukārt gala saņas apstrāde  – Minervai Pappi no “Waudio Mastering” Somijā.

Dziesma ieskaņota ar LaiPa stipendijas atbalstu!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar