Kuldīgas slimnīcā sagaidīts šī gada 300. mazulis

3.augustā Kuldīgas slimnīcā ar prieku sagaidīts šī gada 300. mazulis – puika Aleks. Ģimenei šis ir pirmais bērniņš. Zēns piedzima 53 cm garš un svēra 3,690 kg.

Mamma Una Krasauska pauda prieku un nepacietību doties uz mājām – Kalveni. Jautāta, kāpēc izvēlējusies mazuli laist pasaulē Kuldīgas slimnīcā, jaunā māmiņa atbildēja: “Mēs ģimenē esam seši bērni un visi dzimuši Kuldīgas slimnīcā. Tāpēc arī es savu mazuli izvēlējos laist pasaulē šeit.”

Māmiņu sveica Kuldīgas slimnīcas vadība un vēlēja veselību, spēku un lielu laimi, par piemiņu pasniedzot mazulim siltus zābaciņus, koka grabulīti un Imanta Ziedoņa pasaku grāmatu “Lāča Andreja pasakas”.

Kuldīgas slimnīcā līdz 4. augustam sagaidīti 154 zēni un 148 meitenes. No visiem bērniņiem piedzimuši arī divi dvīņu pāri – brālīši un māsiņa un brālītis. Savukārt jaunākā māmiņa Kuldīgas slimnīcā šogad bijusi 15 gadus jauna, bet brašākais no mazuļiem svēris 4,830 kg.

Uz Kuldīgas slimnīcu dzemdēt brauc māmiņas ne tikai no visas Kurzemes, bet arī Rīgas, Jaunpils, Olaines, Jēkabpils un citurienes. Lielākā daļa māmiņu paudušas, ka laist savu mazuli pasaulē Kuldīgas slimnīcā izvēlējušās tieši individuālās attieksmes un jaukās atmosfēras dēļ.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar