Kristīnes Šomases singls “Cel mani tā”

Lai arī šobrīd aiz loga ir pamatīgi mīnusi, tomēr gaisā jau ir jaušams tas, ka dienas paliek gaišākas un garākas un dvēselē var sajust pavasara tuvumu. Tāpat februāris ir gada vislabākais laiks, lai ļautos iemīlēšanās sajūtām, jo februārī ir gan visu mīlētāju svētki – Valentīndiena, gan arī šis mēnesis ir ar kupenām, kad vislabākais, ko darīt ir pa dienu braukt kārtīgi izbaudīt ziemas priekus, savukārt vakarā paņemt savu mīļoto cilvēku aiz rokas un, abiem kopīgi ieritinoties zem segas, baudīt romantiskas filmas. Tieši tāpēc jaunā dziedātāja Kristīne Šomase piedāvā savu iemīlēšanās dziesmu “Cel mani tā”, ko viņa, kopā ar TV šova “Jaunā talantu fabrika” kolēģi Edgaru Gustu, radījusi šova telpās pirmatskaņojumu nedēļas koncertam.

Dziesmas ieraksts ir veikts Siguldas skaņu studijā, kā arī tuvākajā laikā tiks veidots video klips šim skaņdarbam.

Pati Kristīne Šomase par dziesmu saka, “manuprāt, mīlestība un iemīlēšanās nav gluži viens un tas pats, tāpēc ar šo dziesmu es cenšos parādīt to, ka īsta mīlestība ir kaut kas vairāk.”

Dziesma ir radīta pavisam īsā brīdī, Kristīne Šomasei un Edgaram Gustam daloties savās izjūtās, kuras reiz katram ir piedzīvotas pirms šova.

Foto: publicitāte

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Marta Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Marta
Viesis
Marta

Super .