Kraukšķīgās uzkodu maizītes ar bekonu

Piektdienas vakars, bet netiec uz krodziņu? Dzērienu un vīnu zemo cenu veikalu tīkls AlkOutlet piedāvā gardu kraukšķīgu maizes veltnīšu recepti, ko uzkost, dzerot alu vai savu iecienītāko dzērienu!

Sastāvdaļas

125 g plānās šķēlēs sagriezta bekona

6 šķēles tostermaizes 

100 g krēmsiera 

20 g smalki sagrieztu zaļo lociņu

 

Pagatavošana

  1. Sajauc krēmsieru ar zaļiem lociņiem. Uzsmērē nedaudz krēmsiera katrai maizes šķēlei. 
  2. Cieši sarullē maizes šķēli ruletē. 
  3. Aptin katru ruletīti ar bekona šķēli un pārgriez uz pusēm. 
  4. Cep 10-15 min 180 grādu karstā cepeškrāsnī, līdz bekons kļūst kraukšķīgs. Pasniedz siltus.

Receptes autore: Jevgēnija Jansone, foto autore Viktorija Kožemjakina. 

TOP Komentāri

avatar