Krāšņais festivāls «Sestā Jūdze un Apvedceļš svin Līgo parkā»

6.augustā Stopiņu novada Līgo parkā uz vērienīgu festivālu «Sestā Jūdze un Apvedceļš svin Līgoparkā» aicinās populārās grupas «Apvedceļš», «Sestā Jūdze», «Zelta Kniede», «Dakota», «Klaidonis» un «Zeļļi». Vakara vadītāja lomā – aktieris Guntis Skrastiņš. Koncerta sākums – plkst.19.

Lai izbaudītu īstu festivāla gaisotni, satiktu klātienē daudzus Latvijā mīlētus mūziķus un grupas, nebūt nav jābrauc uz otru Latvijas galu: to visu būs iespējams piedzīvot tepat – tikai  dažu minūšu braucienā no Rīgas – Stopiņu novada Līgo parka estrādē jau 6.augustā! Nu jau par labu tradīciju kļuvušais Līgo parka festivāls dos iespēju klātienē baudīt labu mūziku un izlocīt kājas lustīgāko dziesmu pavadījumā, par kurām gādās populārās kantrimūzikas un šlāgermūzikas grupas, turklāt – ne tikai uzticamajiem Latvijas vasaras festivālu apmeklētājiem, bet arī tiem rīdziniekiem – mūzikas mīļiem, kuriem nav iespējas mērot tālus kilometrus, lai klātienē satiktu iecienītākos latviešu mūziķus un baudītu īstas zaļumballes atmosfēru. Līdz Līgo parka estrādei ir iespējams nokļūt arī ar sabiedrisko transportu (51. autobuss līdz pieturai Brasliņas), savukārt  ar personīgo auto tas aizņems tikai dažas minūtes.

Jāpiebilst, ka Līgo parkā iespējams ne tikai baudīt lielisku koncertu, bet šeit iespējams aplūkot arī izcilā tēlnieka Ulda Sterģa veidotās skulptūras – laukakmeņus, kuros iekaltas latviešu spēka zīmes.

Kā jau šajos festivālos ierasts, apmeklētāju ērtībām būs sarūpēti ēdieni un atspirdzinoši dzērieni.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā, kā arī «Ulbrokas pērlē». Pirmo 200 biļešu cena – 13 EUR; vēlāk – 15 EUR; pasākuma dienā – 20 EUR.

Ieeja pasākumā – uzrādot sertifikātu par «C19» izslimošanu vai vakcināciju un personu apliecinošu dokumentu, kā arī negatīvu «C19» testu, kas veikts pēdējo 48 stundu laikā.  

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar