Koka alkometrs no vienīgā alkometru ražotāja Baltijā

Šis ir pirmais šāda veida alkometrs visā pasaulē un ir radīts, lai izveidotu unikālu produktu alkometru sfērā, kā arī sniegtu ieguldījumu ekoloģisko produktu tirgus attīstībā Latvijā. ALCOSCAN ECO, pateicoties elektroķīmiskajam sensoram, (šāda veida sensorus izmanto arī policijas alkometros), spēj nodrošināt visaugstāko precizitāti.

Eko alkometra ideja radusies no vēlmes padarīt ierasto alkometru atšķirīgu un izveidot to kā unikālu produktu pasaulē. Tādā veidā Rovico nonāca pie secinājuma, ka jaunais alkometrs jāizgatavo no videi draudzīga materiāla – dabīgā ozolkoka. Izaicinājums bija ļoti sarežģīts, jo mūsdienās elektroniskajām ierīcēm montāžas precizitātei jābūt ļoti lielai, kā arī ierīces tuvumā nedrīkst būt kodīgas ķimikālijas un jebkāda veida līmes vielas, kas bojātu ierīces sensoru. Arī alkometra uzglabāšanas un pārnēsāšanas soma ir izgatavota no dabīgā ozolkoka ar eleganti iededzinātu uzrakstu. Gluži kā uz ekskluzīviem automobiļiem, uz katra alkometra ir meistara paraksts un numerācija.

Privātpersonas kā arī uzņēmumi, kuri rūpējās par vidi, jau no šodienas var iegādāties ekskluzīvo koka alkometru ALCOSCAN ECO, lai parādītu, ka viņi domā ekoloģiski. Tā ir maza lieta, bet noteikti nes simbolisku vēstījumu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar