Kampaņai “Savējie!” liela atsaucība

Vietējie uzņēmumi arvien aktīvāk steidz izmantot biroja “Latvijas Produkts” veidotās informatīvās atbalsta programmas “Savējie!” piedāvātās iespējas, tādējādi paaugstinot konkurētspēju kā Latvijā, tā starptautiskos tirgos. Mēneša laikā par programmas “Savējie!” iespējām interesējušies jau vairāk nekā 100 Latvijas uzņēmumu.

Vietējie uzņēmumi, kas ražo kvalitatīvus un augstvērtīgus produktus, arvien skaidrāk apzinās, kā savu izcelsmi izmantot biznesa attīstībai. Šobrīd, kad veikalu plaukti ir pilni ar precēm no dažādām pasaules malām, pircēji daudz augstāk vērtē mūsu pašu lauksaimnieku audzēto un uzņēmumu ražoto, apzinoties, ka vietējam produktam ir daudz lielāka vērtība. Programmas “Savējie!” ietvaros tiek strādāts pie tā, lai sabiedrība ir informēta, lai tā novērtē un līdz ar to arī atbalsta Latvijas uzņēmējus.

Kampaņa “Savējie!” veidota ar mērķi veicināt plašu vietējo uzņēmumu publicitāti. Realizējot mārketinga, sabiedrisko attiecību, komunikācijas aktivitātes tiek uzrunāti mediji, sabiedrība un noteiktu mērķa grupu pārstāvji, iesaistot viņus atbalsta kampaņā. Uzņēmumi iegūst iespēju izmantot plašu komunikācijas kanālu tīklu, tieši un precīzi sasniedzot savu potenciālo klientu. Uzņēmumi var par sevi pastāstīt, sevi parādīt, piedalīties degustācijās un apliecināt sevi un savu produktu dažādos veidos.

Viena no pirmajām kampaņas “Savējie!” ietvaros uzņēmumiem piedāvātajām iespējām bija dalība starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2013” ar 50% līdzfinansējumu. Izstāde bija kā būtisks ieguldījums katra uzņēmuma attīstībā.

Piedaloties biroja “Latvijas produkts” informatīvajā akcijā “Savējie!”, uzņēmumi ne tikai gūst sajūtu, ka viņi ir liela un nozīmīga šīs valsts daļa, bet arī spēj izcelt savu vārdu starp citiem savas nozares uzņēmumiem. Uzņēmumiem ir iespēja izvietot reklāmu interneta portālos, par katru uzņēmumu un tā produktiem tiek veidota individuāla publicitāte, kā arī realizētas plašas tirdzniecības veicināšanas un popularizēšanas kampaņas sociālajos tīklos. Uzņēmumam pieejamas ekspertu konsultācijas mārketinga, tēla veidošanas un citās jomā, kā arī iespēja piedalīties dažādās uzņēmējdarbības atbalsta programmās.

Foto: savejie.lv

TOP Komentāri

avatar