“Jysk” investē 50 000 eiro interneta veikala attīstībā

Jysk vadītāja Baltijas valstīs Dace Zundure: “Cilvēku iepirkšanās ieradumi dažādojas, un to apliecina arī pastāvīgais Jysk interneta veikala popularitātes pieaugums. Jysk e-veikala apgrozījums palielinās katru gadu, tostarp šogad salīdzinājumā ar aizvadīto gadu pieaugums pārsniedz 80%. Ņemot vērā šo pozitīvo tendenci, esam ņēmuši vērā mūsu pircēju vēlmes un ieteikumus, pilnveidojot iepirkšanos interneta veikalā. Tajā skaitā esam pārgājuši uz pilnīgi jaunu un modernāku interneta veikala tirdzniecības platformu. Tā ir līdzīga pasaules vadošo, piemēram, Amazon.com e-veikalu, tirdzniecības platformām.”

“Interneta veikalā veiktie uzlabojumi padara daudz ērtāku preces atrašanu, apskati un iegādi. Jaunā platforma e-veikalā ļauj arī daudz ātrāk veikt dažādus uzlabojumus un izmaiņas atbilstoši pircēju vēlmēm un sezonas specifikai,” norāda D. Zundure.

Jysk interneta veikals Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sāka darboties 2010.gadā, un tā popularitāte katru gadu turpināja palielināties. No visām trim Baltijas valstīm lielākā pircēju aktivitāte līdz šim ir bijusi novērojama Igaunijā. Šobrīd Igaunija veido 50% no visu trīs valstu e-veikalu kopējā apgrozījuma. Savukārt Latvija ierindojas otrajā vietā, un tad seko Lietuva. Pēc pārdoto preču daudzuma visu trīs valstu interneta veikalos vispopulārākās ir dažādas preces no mantu un drēbju uzglabāšanas segmenta.

TOP Komentāri

avatar