Jelgavā notikusi sešpadsmitā Baltais Piena paku laivu regate (FOTO)

Sestdien, 25. augustā, elpu aizraujoši notikumi risinājās Jelgavā, Lielupes ūdeņos, kur no 44 000 AS “Tukuma Piens” 1 litra piena pakām pašbūvētos peldlīdzekļos ģimenes, draugu kompānijas un dažādu uzņēmumu kolektīvi piedalījās gada jautrākajā pasākumā “16. Baltais Piena paku laivu regatē”.

18 komandas ar sagatavotiem priekšnesumiem prezentēja savas laivas krastā, bet vēlāk piedalījās divos ātruma un parādes braucienos. Pēc žūrijas komisijas spraigām debatēm, apbalvošanas ceremonijā tika paziņoti sacensību uzvarētāji.

Nominācija Komandas nosaukums / Ko pārstāv / apraksts
Oriģinālākā laiva ”Ronis” – draugu grupa.. No Lielupes dzīlēm paceļas Latvijas 1. zemūdene ”RONIS”, ar savu apkalpi 6 cilvēku sastāvā, cerot pārspēt 20. gs. sākumā uzstādīto maksimālo ātrumu virs ūdens 32,4 km/h!
Visatraktīvākā komanda JTLS – Jelgavas BMX un skeitborda braucēji
Inovatīvākā laiva Jelgavas Tehnikums
Treknākais piena plosts Lielupe vilina vīna ostā – SIA “LUWO”
„Pilnīgs sviests!” Simtgades ziemassvētki – Koris Tik un Tā..

 

Izvirzīto mērķi mēs sasniegsim TIK UN TĀ- Radošu un talantīgu domubiedru pulciņš, kurus vieno dziesma!

Ātrākā laiva Fokker – AS “Baltu veterinārija”.
A/S Tukuma Piens un žūrijas simpātiju balva Studentu dancis – LLU ITF.. Mēs esam aktīvi LLU studenti, kas gandrīz katru dienu pavada pie datoriem, taču pieturoties pie tradīcijām, reizi gadā izraujamies, lai piedalītos Piena paku laivu regatē
Žūrijas simpātiju balva Cīņa par brīvību – Biedrība Capoeira Jelgava.
Stilīgākā apkalpe Laimes koks – Ozolnieku novada pašvaldības izglītības, kultūras un sporta daļa..

Tradicionāli par laimes koku pieņemts dēvēt mākslīgo koku ar akmentiņiem lapu vietā. Tāds talismans piesaista jūsu dzīvē prieku, labvēlīgus apstākļus, visu to, kas padara jūs labvēlīgus un laimīgus, bet jūsu dzīvi – harmonisku.

Laimes koku vajag novietot tajā sektorā, kas atbild par to, kā trūkst jūsu dzīvē pilnai laimei. Alkstat naudas – liekat to bagātības zonā, sapņojat par mīlestību – mīlestības un laulību zonā u.tml. Ja jūs vienkārši vēlaties, lai attiecības jūsu ģimenē būtu laimīgas un harmoniskas, lai jūsu mājās būtu vieglāk elpot, lai ikviens pret otru izturētos labvēlīgi un ar mīlestību, tad novietojiet laimes koku telpās, kurā jūs visi visbiežāk uzturaties.

Mūsu ” Laimes koks” ir uzziedējis.

Senākie plostotāji Svinam 100 jeb žūrijas plosts – Nakts mēbeles.. Mēs varam svinēt un vērtēt vienlaicīgi. Konkurencei jābūt visās jomās arī žūrijā.
Alus darītavas “Viedi”

Simpātijas balvas

Dimants – SIA “Chocolette Confectionary” ;

Kuršu Laiva – TN “Kurši”

“Sportland” simpātijas balvas

 

Ramirent – Ramirent Baltic AS Rīgas filiāle ;

Simtgades Kabanos Hot dogs – Circle K Latvia SIA ;

Saule, Pērkons, Daugava – LKL/SPD jeb draudzību

Restorāna “Parks”

simpātiju balva

”Ronis” – draugu grupa

 Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar