Jaunciema kapos notikušais bija slepkavība; aizturēts vīrietis

Jau pēc sākotnējās notikuma vietas apskates, ko varēja veikt vien tad, kad Nacionālo bruņoto spēku vīri bija pārmeklējuši apkārtējo teritoriju, izmeklētājiem radās aizdomas, ka notikušais nav nelaimes gadījums. Tika uzsākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā. Izmeklēšanu kriminālprocesā veic Rīgas Kriminālpolicijas pārvaldes slepkavību izmeklēšanas un atklāšanas nodaļa.

Uzreiz pēc notikuma policijas ieguva informāciju, kas bija par pamatu personas aizturēšanai, kura varētu būt saistīta ar noziegumu – kādu 43 gadus vecu Jaunciema iedzīvotāju, kurš pagājušajā gadā notiesāts par tīšu mantas bojāšanu vispārbīstamā veidā – svešas automašīnas aizdedzināšanu.

Vīrietis nekavējoties tika aizturēts, un viņa dzīvesvietā tika veikta sankcionēta kratīšana. Šodien kriminālpolicijas darbinieki lūdza tiesu kā drošības līdzekli piemērot vīrietim apcietinājumu. Tiesa policijas lūgumu apmierināja.

Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Foto: publicitāte

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Anna Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Anna
Viesis
Anna

Šausmu lietas! Kapos nogalināt ar spridzekli! Kā bandītu laikos 90-tajos…