Jaunā koncepta restorāns “ATVĒRTS” ir atvērts

Rīgā durvis vēris Baltijā vēl nebijuša koncepta restorāns – godīgas cenas restorāns “ATVĒRTS”. Restorāna telpās Kaļķu ielā 8 tika rīkots arī īpašs saviesīgs pasākums, aicinot Latvijā pazīstamus cilvēkus nosvinēt restorāna atklāšanu kopīgi ar tā īpašniekiem un jauno darbinieku komandu. Vakara gaitā ielūgtajiem viesiem tika rīkots arī konkurss, kur galveno balvu – mūža abonementu bezmaksas ieejai restorānā “ATVĒRTS” – ieguva Ģirts Ģederts.

“Apzināmies, ka biznesa modelim, kas piedāvā tradicionālos gourmet restorānus, nav iespējas plaši attīstīties, jo Latvijā niša šādam biznesam ir šaura un tajā vieta ir ierobežotam skaitam šādu restorānu. Tādēļ ir pienācis laiks iepazīstināt šo sfēru ar citādāku pieeju. Ienākt šajā nozarē ar vēl nebijušu konceptu ir liels risks, taču mēs esam gatavi pierādīt, ka arī, viesiem nepārmaksājot, restorāns var sniegt kvalitatīvu ēdienkarti un patīkamu atmosfēru,” tā viesus uzrunāja viens no koncepta līdzautoriem Pēteris Ozols.

Neskatoties uz zemajām cenām, restorānā piedāvātais ēdiens daudzveidīgās garšu buķetēs tiks pagatavots tikai no augstākās kvalitātes produktiem, kurus piegādās gan vietējie ražotāji, gan arī starptautiski atzīti piegādātāji restorānu industrijā. Šefpavārs Romans Uglanica, kas izstrādājis un arī turpmāk pilnveidos restorāna ēdienkarti pēc augstākās kvalitātes un garšas standartiem, 2013. gadā atzīts par Latvijas gada pavāru un savu profesionālo pieredzi ir uzkrājis gan prestižos pašmāju restorānos, gan ārvalstīs, piemēram, ASV un Zviedrijā.

Restorāna noteikumi paredz ieejas biļetes, kuru cena atšķirsies atkarībā no diennakts laika. Bērniem līdz 7 gadiem, kā arī pensionāriem, uzrādot apliecinošu dokumentu, ieeja restorānā ir bez maksas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar