Jau pēc nedēļas Andrea Bočelli koncerts

10.janvārī Andrea Bočelli sniegs ekskluzīvu koncertu hallē “Arēna Rīga” simfoniskā orķestra pavadījumā. Viņa unikālais balss tembrs, vienlaikus maigi melanholisks un spēcīgs, navsalīdzināms ne ar vienu citu. Savas 20 gadus ilgās muzikālās karjeras laikā slavenais Itālijas tenors pārdevis vairāk kā 80 miljonus albumu kopiju un kļuvis par dzīvu leģendu.

Andrea Bočelli panākumu ziņā pārspēj jebkuru klasiskās mūzikas solistu. Tikai Bočelli ir sasniedzis galvu reibinošu slavu divos krasi atšķirīgos žanros – krosoverā un klasiskajā mūzikā, abos no tiem pārdodot miljoniem albumu kopiju. Viņa daiļradei ir milzīga ietekme mūzikas tirgū, veiksmīgi ienesot klasikas izsmalcinātību un eleganci popmūzikas pasaulē.

Andrea Bočelli saņēmis daudz prestižu balvu (ieskaitot Golden Globe un Grammy), un viņa albumi joprojām tiek pārdoti ārkārtīgi lielās tirāžās un ieņem augstas vietas mūzikas topos („Sacred Arias” saglabāja nemainīgu pirmo vietu klasiskās mūzikas topā 3,5 gadus!).

Dziedātāja vārds ierakstīts arī Ginesa Rekordu grāmatā. Tenora jaunākais albums „Love in Portofino” izdots 2013.gada oktobrī. Šajā CD/DVD izlasē dzirdami vairāki Itālijas un citu valstu komponistu skaņdarbi, ieskaitot dziesmas “Anema e Core”, “Love in Portofino”, kā arī “Il nostro incontro”. Tajā iekļautas arī vairākas romantiskas kompozīcijas no viņa pēdējā studijas albuma „Passione” – “Love Me Tender”, “Champagne”, “Roma nun fa la stupida stasera”, “Perfidia” un “Quizás, Quizás, Quizás.”

Andrea Bočelli dziedājis pasaules slavenākajiem cilvēkiem – pāvestiem, karaļiem, princesēm, prezidentiem. Tikai visspožākajām mūzikas zvaigznēm bijis ļauts dziedāt duetā ar izcilo tenoru. Andrea Bočelli uzstājas vien dažas reizes gadā, tādēļ katrs viņa koncerts ir nozīmīgs notikums mūzikas mīļotājiem.

Andrea Bočelli uzstāsies hallē „Arēna Rīga” 10.janvārī, sniedzot iespēju Latvijas skatītājiem novērtēt visslavenāko Itālijas un pasaules operu ārijas, kā arī vairākas kompozīcijas no albuma „Love in Portofino”. Publiku gaida arī vairāki muzikāli pārsteigumi.
Iepriekš Bočelli Rīgā uzstājies 2009.gadā Mežaparka Lielajā estrādē, pulcējot vairāk kā 14 tūkstošus skatītāju. Hallē „Arēna Rīga” vietu skaits ir ierobežots, tādēļ uz šo koncertu tirdzniecībā nonāks ne vairāk kā 8 tūkstoši biļešu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar