Jau paveikti 570 labie darbi, pievienojies!

Rit Labo darbu nedēļas piektā diena. Latvijas iedzīvotāji aktīvi iesaistās Labo darbu nedēļā.

Labo darbu nedēļas padarīto darbu kontā jau ir vairāk kā 570 padarīto labo darbu un labo darbu veikšanā iesaistījušies jau 6840 Latvijas iedzīvotāji! Īpaši aktīvas ir skolas, jauniešu apvienības.

Daži piemēri: Zantes pamatskolas skolēni ir novadījuši deju meistarklasi vietējā krīzes centrā, palīdzējuši pensionāriem sakopt pagalmus, 8.klases skolēni palīdzējuši mazākiem bērniem izskaidrot nesaprasto stundās un palīdz pildīt mājas darbus, iztīrījuši skolas autobusu.

Liepnas internātpamatskolas bērni palīdzējuši sakopt vecās kapu kopiņas, kā arī skolas un ciemata apkārtni.

Nītaures iedzīvotāji sakopuši Amatas taku, kā arī Nītaures vidusskolas skolēni sakopuši kapsētu.

“Labo darbu nedēļas” iedvesmoti, J.Poruka vidusskolas Mežaparka filiāles 5.klases skolēni nolēmuši iepriecināt kādu sev pazīstamu 14 gadus vecu meiteni, kura ilgstoši ārstējas ārzemēs un noteikti vēlas just vienaudžu atbalstu, mīļu vārdu. Tādēļ šonedēļ sākušies organizatoriskie darbi, lai taptu pārsteigums – skolnieku vecāki uzrunāja Borisu Rezņiku un viņš laipni atvēlējis savu ierakstu studiju, lai bērni varētu ierunāt diskā pasakas, stāstus, dziesmas un vienkārši mīļus novēlējumus, ko pēc tam nosūtīt meitenei.

“Labo darbu nedēļas” ietvaros Latvijas bodyART skola dosies uz Teikas vidusskolu dāvināt kustību prieku- novadīt bezmaksas nodarbību!

Jaunsātu iedzīvotāju biedrības «Stūrītis» dalībnieki izgatavoja apsveikumu kartītes vientuļajiem pensionāriem.

Trapenes pamatskolas 5./6.klases skolēni, audzinātāja un viņu vecāki bija sarūpējuši cienastu Smiltenes novada Launkalnes pagasta atpūtas vietas “Ezerlejas” dzīvniekiem. Skolēni bija sarūpējuši ābolus, ozolzīles, maizi un zāli, ar ko pacienāja dzīvniekus.

Piejūras internātpamatskolas skolēni viesojās Juglas dzīvnieku patversmē.

Un šādu piemēru ir ļoti daudz!

 

TOP Komentāri

avatar