Jans Ikes aicina uz grāmatas “12” atvēršanas svētkiem

Atgriežoties ierastajās sliedēs pēc vīrusa veiktajām korekcijām, mākslinieks Jans Ikes aicina uz savas jaunākās grāmatas “12” atvēršanas svētkiem 12. jūnijā Rīgā plkst.19.00, restorānā-bārā “Mazais Otto”. Grāmatā mītošo stāstu atmodināšana, draugu satikšanās un dzīves svinēšana- tas viss brīvā atmosfērā.

Turpinot iepriekš aizsākto #12soļumaratons, nu seko arī grāmatas “12” atvēršanas svētki. Tajos piedalīsies pats grāmatas autors Jans Ikes, kā arī draugi Valentīna Viktorija Upesjure un Mārīte Atēna ,mūziķe Katrīna Dimanta un aktieris Māris Bezmers, kas iejutīsies arī pasākuma vadītāja lomā, kā arī citi draugi.
Pasākuma laikā būs iespējams ielūkoties grāmatā ieslēgtajos stāstos, sajust dažādas emocijas, kas ikdienas steigā paliek otrajā plānā, un vienkārši svinēt dzīvi. Ņemot vērā valstī izsludinātos drošības pasākumus, vietu skaits pasākuma laikā ierobežots un iespējama galdiņu iepriekšrezervēšana. Savukārt, ja pasākumu nav iespējams apmeklēt, tiks nodrošināta pasākuma videotranslācija multinews.lv Youtube kanālā.

TOP Komentāri

avatar