Ja esi cietis no attēlā redzamā vīrieša, ziņo policijai!

Šā gada 5.jūnijā Imantas mikrorajonā nezināms vīrietis piegājis pie kāda 13 gadus veca puiša un, piedraudot ar fizisku izrēķināšanos, atņēmis viņam mobilo tālruni. Pēc notikušā cietušais ar vecākiem vērsās policijā.

 

Savukārt 8.jūlijā Imantā, Sudrabkalnā pie kādas tirdzniecības vietas nezināms vīrietis piegājis pie 15 gadus veca puiša un 14 gadus vecas meitenes un, piedraudot ar fizisku izrēķināšanos, abiem atņēmis mobilos tālruņus. Arī šajā gadījumā cietušie vērsās policijā.

 

Abos gadījumos uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, kas saistīta ar vardarbību.

 

Policijas darbinieki, veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, noskaidroja, ka abus iepriekš minētos noziegumus pastrādājis 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš turpat Imantas mikrorajonā tika aizturēts. Aizturētais jau agrāk vairākkārt tiesāts, tajā skaitā arī par laupīšanām.

 

Rīgas Kurzemes iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem 67070800 vai 110 – vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

 

Foto: VP

TOP Komentāri

avatar