Izziņots Latvijas otrais Vegānfestivāls

Atsaucoties lielajai apmeklētāju interesei pērn, biedrība “Dzīvnieku brīvība” ir izsludinājusi Latvijas otrā Vegānfestivāla norises laiku un vietu — tas notiks 12. augustā LU Botāniskajā dārzā. Organizatori jau pieņem dalībnieku un tirgotāju pieteikumus.

Latvijas vēsturē pirmo Vegānfestivālu pērn apmeklēja aptuveni 5000 interesentu. Biedrības “Dzīvnieku brīvība” pārstāve Dainuvīte Roginska atzīst — tā bijusi labākā motivācija rīkot pasākumu arī šogad: “5000 apmeklētāju pasākumam bez dārgas informatīvās kampaņas — tas ir skaidrs apliecinājums tam, cik spēcīga ir cilvēku interese par augu valsts uzturu, vegānisku dzīvesveidu un veselīgu dzīvi kopumā. Tāpēc mums uzreiz bija skaidrs — Vegānfestivālam jānotiek arī 2018. gadā!”

  1. gada Vegānfestivāla organizatori ir sagatavojušies vēl lielākam apmeklētāju pieplūdumam — par pasākuma norises vietu izvēlēts plašais un saulainais Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs. Festivāls notiks svētdienā, sniedzot lielisku iespēju ģimenēm un draugiem pavadīt dienu un vakaru kopā. Festivāla veidotāji sola draudzīgu atmosfēru, labu mūziku, noderīgas meistarklases, daudzveidīgu tirdziņu un, protams, iespēju gardi paēst. Arī šogad apmeklētājiem visas Vegānfestivāla aktivitātes būs pieejamas bez maksas.

Pērn Vegānfestivāla viesu vidū lielāko interesi radīja augu valsts ēdienu gatavošanas meistarklases, lekcijas, sarunas ar sporta treneriem, kā arī festivālā pārstāvēto kafejnīcu — The Beginnings, Terapija, Fat Pumpkin, Bhajan Cafe un Wok n Kurry — un citu ēdinātāju piedāvājums. Arī festivāla mūziķu sastāvs pērn bija iespaidīgs: Very Cool People, My Radiant You, The Coco’nuts, The Big Bluff un daudzi citi. Šogad festivāla organizatori sola sagādāt aizraujošas izglītošanās un izklaides iespējas visu vecumu viesiem. Tāpat īpaši padomāts būs par ģimenēm ar bērniem.

Foto: Laura Rafaloviča

TOP Komentāri

avatar