Iznācis “ALTER” singls kopā ar reperi Kurtu

Piesakot savu vārdu uz Latvijas mūzikas skatuves, klajā nācis jaunās pašmāju muzikālās apvienības “alter” pirmais singls “Par daudz”. Tas tapis kopā ar vienu no latviešu hip hop mūzikas žanra pionieriem reperi Kurtu no savulaik leģendārās grupas “S’T’A”.

Alternatīvā sinpopa grupa “alter” apvieno trīs jaunus un daudzsološus mūziķus – Arti Apini un Aivaru Lietaunieku (ģitāra, bass, taustiņi) no progresīvās metāla apvienības Legacy ID un Ievu Jaudzemu jeb EIVU (vokāls), kuru klausītāji iepazinuši, sekojot līdzi populārā televīzijas šova “X Faktors” šī gada dalībnieku atlasei. Kā norāda grupas dalībnieki, ņemot vērā, ka ikvienā mūzikas žanrā rodami interesanti un unikāli elementi, “alter” radītajos skaņdarbos uzsvars tiek likts uz muzikālo daudzveidību, īpaši izceļot melodiju un noskaņu. Šobrīd apvienība strādā pie sava pirmā studijas mini albuma jeb EP.

Apvienības pirmais singls “Par daudz”, kas radīts sadarbībā ar reperi Kurtu, klausītājus aicina neviļus aizdomāties par to, cik daudz no tiem mērķiem un pienākumiem, ko nereti sev ikdienā izvirzām un uzņemamies, ir nesavtīgas sevis “sadedzināšanas” vērti. “Ikvienam no mums ir simtiem iespēju sevi realizēt, pierādīt, apliecināt, sasniegt citu vai sevis izdomātas virsotnes.  Un skaidrs – jo vairāk darīsi, jo vairāk izdarīsi un sasniegsi. Tiesa, ilgtermiņā šāds non-stop skrējiens visbiežāk sniedz nevis gaidīto gandarījumu, bet gan tevi izdedzina kā kvēldiegu spuldzītē, liekot galu galā apstāties un pārvērtēt to, kas tavā dzīvē ir patiesi svarīgs un kā dēļ vispār ir vērts sevi izdzīt līdz nespēkam,” par dziesmas vēstījumu stāsta hip hop mākslinieks Kurts. “alter” un Kurta kopīgais singls “Par daudz” tapis ierakstu studijā “DFE”. Singlu producējis mūziķis Mārtiņš Gailītis jeb Marka no grupas “Double Faced Eals”. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar