IZM rīkos Atvērto durvju dienu

Interesenti varēs uzzināt ne tikai par Jaunatnes politikas pamatnostādņu 2015.-2020.gadam izstrādi un iespējām pašiem iesaistīties jaunatnes politikas veidošanā, bet arī par aktualitātēm vispārējā un profesionālajā izglītībā, ka arī augstākajā izglītībā, piemēram, par mobilitātes programmām un darba vidē balstītām mācībām.

Atvērto durvju dienas laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties gan ar ministrijas darbu, gan arī uzzināt interesantus faktus par ministrijas vēsturi, dodoties nelielā ekskursijā pa ministrijas telpām. Šajā dienā būs iespēja paviesoties Izglītības un zinātnes ministrijas Informācijas centrā, satikt ministrijas darbiniekus, kā arī izglītības un zinātnes ministri Inu Druvieti un valsts sekretāri Sandu Liepiņu, lai klātienē uzdotu sev interesējošos jautājumus.

Atvērto durvju dienā apmeklētāji tiks uzņemti divās grupās plkst.10.00 un plkst.12.00. Gan grupas, gan individuālie apmeklētāji aicināti pieteikties līdz šā gada 5.oktobrim, sūtot pieteikumus uz e pastu: antra.celma@izm.gov.lv. Piesakoties jānorāda visu apmeklētāju vārdi un uzvārdi, kā arī laiks, kurā vēlas apmeklēt ministriju (plkst. 10.00 vai plkst.12.00). Apmeklējot Izglītības un zinātnes ministriju, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments.

Foto: baltic-ireland.ie

TOP Komentāri

avatar