Ir aizvadīts „ZIEMASSVĒTKU LŪSIS 2014” nakts turnīrs!

Dalību nakts basketbola turnīram „Ziemassvētku lūsis 2014” bija pieteikušas 15 komandas, vecumā no 16 gadiem. Atbalstot jauniešu aktivitāti turnīrā, uz pasākumu pilnā sastāvā bija ieradušies arī BK “Jēkabpils” basketbolisti. Pozitīvā un draudzīgā atmosfērā pasākums visas nakts garumā aktīvi tika aizvadīts kā dalībniekiem, tā arī pasākuma apmeklētājiem.

ĻOTI spraigā cīņā ar rezultātu 18:16 uzvaru strītbolā „izrāva” komanda „Cita atpūta”. Par zelta medaļniekiem kļuva Matīss Caune, Edgars Čaupjonoks, Edijs Stiebriņš un Artis Arnītis. 2.vieta komandai „Iekarotāji” – Tomam Kohanovam, Reinim Ermansonam, Miķelim Libertam un Geinam Rancānam. 3.vieta komandai „Avots” – Artūram Elksnītim, Kristapam Bitelam, Agrim Bojāram un Andrejam Pelšam.

Izaicinājumu piedalīties Slam dunk konkursā pieņēma 5 dalībnieki, starp kuriem līderos izvirzījās uzreiz divi – Roberts Stalidzāns ar 12 punktiem un Daniels Burda – ar 13. Finālā nodemonstrējot lielisku sniegumu un iegūstot maksimālos 15 punktus, uzvaras laurus plūca Daniels. Žūriju pārstāvēja biedrības pārstāvis Aivars Kraps, BK “Jēkabpils” treneris Rūdolfs Rozītis un BK “Jēkabpils” “danku” meistaru Devins Teilors.

Savukārt trīspunktu metienu konkurss tika izpildīts savādāk nekā ierasts. Dalībai tajā bija jāpiesaka uzreiz 2 dalībnieki no komandas. Pēc vienmīnuss sistēmas starp 13 pāriem 1 minūtē visvairāk un visātrāk „trejačus” izdevās gūt Matīsam Caunem un Edgaram Čaupjonokam.

Paldies visiem pasākuma dalībniekiem – Jēkabpils jauniešiem, pasākuma apmeklētājiem! Jūsu aktivitāte pasākumā pierādīja, ka šādi pasākumi Jēkabpilī ir jāturpina un jāattīsta jaunā līmenī!

Nakts strītbols “Ziemassvētku lūsis 2014” norisinājās projekta ietvaros, ko  organizē biedrība „Austrumlatvijas jaunatnes sporta kubs” sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību, BK „Jēkabpils” un Jēkabpils sporta centru. Decembrī tika organizēti sporta, izglītojošie pasākumi ar mērķi izglītot jaunatni par fizisko aktivitāšu nozīmi veselīga dzīvesveida ievērošanā, kā arī pilnveidot kluba audzēkņu basketbola tehnikas un taktikas elementus.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar