Īpaši piemēroti autobusi cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Tagad uzņēmuma autoparkā ir jau septiņi starppilsētu pasažieru pārvadājumos izmantojami autobusi, kas aprīkoti ar pacēlājiem. „ECOLINES” nākotnes plānos ietilpst līdzīgu pakalpojumu pakāpeniska ieviešana ne tikai iekšzemes, bet arī starptautiskajos autobusu reisos.

Jauno autobusu prezentācijā ikvienam bija iespēja aplūkot un izmēģināt pacēlāju darbību un ērtības kādā no četriem autobusiem, kas tika izvietoti pie Dailes teātra. Pasākuma atklāšanā kopā ar „ECOLINES” vadītāju Andri Podgorniju piedalījās arī Labklājības ministre Ilze Viņķele, „Autotransporta direkcijas” valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs, kā arī Invalīdu un viņu draugu biedrības „Apeirons” pārstāvji. Lai pārliecinātos par autobusu ērtībām ne tikai prezentācijas laikā, bet arī reālā darbībā, interesentiem bija iespēja doties nelielā ekskursijā uz Siguldu – vienu no nedaudzajām Latvijas pilsētām, kas īpaši domā par vides padarīšanu pieejamu dažādām sabiedrības grupām.

Autobusi ar pacēlājiem pieejami jebkurā „ECOLINES”  starppilsētu maršrutā un reisā  Cilvēkam 72h pirms brauciena jāsazinās ar uzņēmumu un maršrutu plānojums tiks sakārtots tā, ka reisā dosies tieši autobuss ar pacēlāju. Pasūtīt autobusu iespējams zvanot uz kādu no autoostām, kas ietilpst „ECOLINES” apkalpoto maršrutu tīklā.

Foto: F64

TOP Komentāri

avatar