Ievieš bezmaksas WiFi sabiedriskā transporta pieturvietās

Lattelecom privāto klientu daļas direktors Gusts Muzikants stāsta: “Lielākā daļa (70%) Latvijas iedzīvotāju aptaujā vaļsirdīgi atzīst, ka pieturvietās pavadīto laiku neizmanto efektīvi, kamēr 10% sērfo internetā, un daži iegriežas tuvējā veikalā. Lattelecom ar jauno pieturvietu konceptu, kas aprīkotas ar bezmaksas WiFi, aicina iedzīvotājus padomāt, ko darām brīvajos brīžos. Galu galā, laiku, ko pavadām internetā, var apvienot ar veselīga dzīvesveida praktizēšanu.”

Lattelecom kopš 2013. gada visā Latvijā ierīkojis vairāk nekā 4500 Lattelecom-free WiFi punktu, kas ļāvis Rīgai kļūt par Eiropas WiFi galvaspilsētu. Līdz šim Lattelecom-free WiFi pieejams 21 slimnīcā, 165 mācību iestādēs, kā arī Latvijas lielāko pilsētu laukumos, parkos un citās brīvdabas vietās. Savukārt no aprīļa tas atklāts septiņās sabiedriskā transporta pieturvietās – “Tērbatas iela”, “Inženieru iela”, “Esplanāde”, “Ezermalas iela”, “Nacionālais teātris”, “Medicīnas muzejs” un “Ģertrūdes iela”.

WiFi punktu saraksts pieejams www.WiFi.lv un www.1188.lv. Katrs punkts sniedz tādu interneta ātrumu, kas ļaus lejupielādēt attēlus, filmas un citus failus bez ierobežojumiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar