Iekšlietu ministre nosaka prioritātes policijas darba uzlabošanai

Ceturtdien, 10.jūnijā, iekšlietu ministre Marija Golubeva tikās ar Valsts policijas priekšnieku Armandu Ruku, lai pārrunātu darba prioritātes policijas darba uzlabošanai.  

Ar Valsts policijas priekšnieku  pārrunājām akūtākās viņa vadītā dienesta vajadzības – darba vides uzlabojumus policistiem un izmeklētājiem, kā arī atalgojuma sistēmas uzlabošanu, lai veidotu modernu, sabiedrības vajadzībām atbilstošu policijas darbu. Pārrunājām arī policijas darbinieku izglītības un profesionālās pilnveides risinājumus, kas ir viena no manām darba prioritātēm. Saruna bija ļoti konstruktīva un lietišķa, un ir jau skaidrs, kādiem būtu jābūt nākamajiem soļiem,” pēc tikšanās atzina iekšlietu ministre. 

Ministre apmeklēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkni, iepazinās ar izmeklētājiem un apskatīja darba telpas. Šī bija viena no pirmajām ministres iepazīšanās vizītēm kopš stāšanās amatā. Ministres darba prioritāte ir vairot  cieņu, uzticēšanos un sadarbību starp iekšlietu nozari un sabiedrību kopumā, kā arī veidot modernus un labus darba un izaugsmes apstākļus cilvēkiem, kas kalpo savai valstij iekšlietu dienestos. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar