Grupas “Sestā Jūdze” jubilejas koncerti Latvijas skaistāko muižu parkos

Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa “Sestā Jūdze”, kas šovasar atzīmē 20 gadu jubileju, sadarbībā ar “MicRec” laiž klajā jauno albumu “Upe”, kā arī izveidojusi īpašu jubilejas koncertprogrammu “Es iemīlēšos Tevī”. Tajā apkopota visu šo  gadu laikā radīto romantiskāko dziesmu izlase, kas būs dzirdama nelielam un ekskluzīvam publikas daudzumam 9.jūlijā plkst.20 Mārcienas muižas dārza koncertzālē, 10. jūlijā plkst.20 – Sēļu muižas dārza koncertzālē, un 16.jūlijā plkst.20 – Kārļamuižas dārza koncertzālē, baudot rabarberu vīnu, saulrieta vakaru un grupas mīlestību jau 20. gadu. Ieeja koncertos – no plkst.19.

Grupas līderis Agris Gedrovičs teic: “Ne tikai mēs esam pelnījuši beidzot atgriezties pie saviem mīļajiem klausītājiem klātienē, bet arī klausītāji ir pelnījuši baudīt mūsu mūziku dzīvajā izpildījumā bez ekrānu starpniecības. Ne velti mūsu jaunajā albumā ir iekļauta tik skaista dziesma “Aicini mani pie sevis”, un mēs no sirds aicinām, ar smaidu, ar mīlestību un kopīgu sadziedāšanos dziesmās “Upe”, “Gan jau”, “Ievai”, “Atvars” u.c.

Koncerta viesi aicināti ievērot oficiālo vakara ģērbšanās stilu “Vasara baltās noskaņās”, tāpat būs iespējams iegādāties izcilus Latvijas augļu un ogu vīnus baudīšanai pasākuma laikā, kā arī grupas jauno albumu “UPE”. 

Grupā „Sestā Jūdze” muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa „Sestā Jūdze” dibināta 2001.gadā, trīsreiz ieguvusi “Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu”, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.

Biļetes uz grupas “Sestā Jūdze” romantisko dziesmu vakaru iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” tīklā. Biļetes cena – 20 EUR.

Koncertos tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ, ierodoties uz pasākumu, viesiem tiks lūgts kopā ar ieejas biļeti un personu apliecinošu dokumentu uzrādīt derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus. Savu vakcinācijas  sertifikātu var atrast mājaslapā www.covid19sertifikats.lv. Lūdzam to lejuplādēt savā viedtālrunī (netiek pieņemti ekrānšāviņi) vai ņemt līdzi sertifikāta papīra izdruku. 

Saistībā ar sertifikātu kontroli viesi tiek aicināti ierasties vismaz stundu pirms koncerta sākuma un apskatīt brīnišķīgās muižas. Pēc pasākuma, iepriekš rezervējot par papildu samaksu, ir iespēja sevi palutināt, izbaudot Mārcienas muižas un Kārļamuižas piedāvātos nakšņošanas un atpūtas pakalpojumus.

Foto: Mārtiņš Plūme

TOP Komentāri

avatar