Grupas “Otra puse” lielkoncerts

„Palladium”, muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa dziedājumu papildināja grupas dalībnieki Ivars Makstnieks (taustiņi), Jānis Čubars (ģitāra), Jānis Olekšs (bass), Mārtiņš Miļevskis (bungas). Kā jau iepriekš ziņots, īpašais viesmākslinieks bija arī Latvijā populārākais perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe. Pēc viņa sagatavotajām aranžijām, koncerta laikā vairākas dziesmas tika izpildītas Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas stīgu kvarteta pavadījumā. Piedalīties bija uzaicināts arī ilggadējais grupas ģitārists Arnolds Kārklis, kas šajā koncertā spēlēja mandolīnu. Savukārt fona vokālistes bija Laura Raila un Iveta Gaile. Kopumā uz skatuves kāpa 14 mākslinieki.

Kā īpašā koncerta viešņa klausītājus priecēja dziedātāja Aija Andrejeva, izpildot duetā ar Normundu iedziedāto dziesmu „Ave Pali”, kas pirms diviem gadiem kļuva par latviešu pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka” visvertīgāko dziesmu un ierindojās 1.vietā.

7.maijā koncertzālē „Palladium” grupas „Otra Puse” koncertu iesildīja ilggadējais grupas draugs, kurš bija grupas sastāvā tās atdzimšanas periodā, kā arī darbojās kā tās menedžeris – Dj Rudd.

Tāpat, grupas radošā komanda īpaši bija padomājusi arī par koncerta vizuālo noformējumu katrai dziesmai. Video vizualizācijas sagatavojis Rihards Bluka, kurš vairāk darbojas kā brīvmākslinieks un koncentrējas uz video ražošanu un reklāmu veidošanu Lielkoncertā „Uzzīmē mani” dzirdēsim „Otras puses” tādus hitus kā „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus”, kā arī dziesmas no jaunā albuma „Uzzīmē mani”. Kā zināms, šis grupas albums Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta Mikrofons 2013” ceremonijā saņēmis apbalvojumu kā pagājušā gada labākais popmūzikas albums. Turklāt šīs vasaras karstākais mūzikas festivāls „Summer Sound” izziņojuši galvenos festivāla māksliniekus, kuru vidū ir arī grupa „Otra puse”.

TOP Komentāri

avatar