Grupa “The Farmers” radījusi vasaras kantrīmūzikas dziesmu “Ponijs”

Kantrī mūzikas grupa “The Farmers” nodod klausītājiem savu dziesmu “Ponijs”, kas atspoguļo šīs grupas piecu vīru spēju radīt skanīgas melodijas un stāstus no dzīves. Grupas misija ir ne tikai izklaidēt cilvēkus ar savu mūziku, bet arī popularizēt lauksaimniecību un radīt mūzikas vienkāršības sajūtu.

Dziesmas “Ponijs” stāsts, kas paslēpies dziesmā, uzdod jautājumu: Vai mēs, nopērkot to, ko ļoti vēlamies, būsim laimīgi? Tā ir viena no dziesmām, kas varētu raisīt sajūtu, ka mūsu dzīve ir vairāk nekā tikai materiālās lietas un mēs varam atrast laimi, izbaudot vienkāršību un skaistumu apkārtējā vidē. “Dziesmas teksts iedvesmo cilvēkus apstāties un padomāt, kas patiesi dara viņus laimīgus,” tā dziesmas mērķi raksturo Mārtiņš Jātnieks Borkovskis.

Kantrī mūzika ir ieguvusi popularitāti visā pasaulē, un “The Farmers” ir daļa no tās kopienas Latvijā. Grupas sastāvā ir Aigars Lībergs (bungas), Armands Rutkovskis (elektriskā ģitāra), Varis Jātnieks (bass ģitāra), Kristaps Rullis (steel ģitāra) un grupas līderis Mārtiņš Jātnieks Borkovskis (ģitāra, vokāls).

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar