Grupa NANDO un Agnese Rakovska iekrāso Raimonda Paula melodijas jaunās krāsās

5. maijā iznāk jauns grupas NANDO singls “Tā paiet diena” kopā ar grupas “Triānas Parks” solisti Agnesi Rakovsku. Jāņa Ķirša aranžētā kompozīcija ar Raimonda Paula mūziku un Guntara Rača vārdiem kļūs par pirmo priekšvēstnesi jaunajam NANDO albumam “Man nav laika”, ko iecerēts izdot šī gada augusta beigās.

“Man vienmēr ir prieks sadarboties ar jauniešiem – NANDO atceros jau no “Balss Pavēlnieka” laikiem. Tagad meitenes jau izaugušas lielas un kaļ lielus plānus. Priecājos, ka Raimonda Paula melodijas izskanēs jaunās krāsās!” – pozitīvi vērtē šo sadarbību Agnese Rakovska. 

Dziesmas “Tā paiet diena” vārdi precīzi atspoguļo pašreizējo situāciju, kad lielākoties pavadām laiku mājās,  kavējoties pārdomās un cerībās. Šo singlu ar visām pārējām topošā albuma kompozīcijām vieno nostalģiskas Maestro Raimonda Paula dziesmas latviešu valodā, ko iecerēts piedāvāt mūsdienu skanējumā caur jaunības maksimālisma prizmu. Topošā albuma dziesmu aranžējumu autors ir komponists, grupas FRAMEST mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis, albumā piedalās Agnese Rakovska un reperis Fakts.

Grupas NANDO piecas meitenes muzicē kopā jau vairāk kā 12 gadus. Meiteņu vokālais pedagogs un draugs ir džeza dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse. Grupa ir uzstājusies neskaitāmos koncertos, izrādēs, muzikālajos projektos, veiksmīgi sadarbojusies ar Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas skolas zēnu kori, RDKS un JVLMA apvienoto bigbendu, vokālo grupu FRAMEST. 2017. gadā NANDO debijas albums “Mamma mani apēdīs” saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” nominācijā “Labākais bērnu mūzikas albums”, bet dziesmai “Fizikas Skolotājs”, kas tapusi sadarbībā ar reperi Edavārdi, vietnē Youtube ir vairāk kā 3 miljoni skatījumu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar