Grupa “Kristine Praulina & The Soulful Crew” izdod singlu latviešu valodā – “Ziemā”

Grupa Kristine Praulina & The Soulful Crew” klausītājiem nodod singlu Ziemā”, kuras skanējums katru klausītāju ievedīs Ziemassvētku vakara burvībā, kad visi, sanākot kopā, bauda šo kluso kopības mirkli ar saviem mīļajiem un tuvajiem.  Tā ir grupas otrās dziesma latviešu valodā, kas no šodienas ir pieejama populārākajās straumēšanas vietnēs.

“Dziesma ir sarakstīta, domājot par brīdi, kad visi kopā ar ģimeni esam kopā Ziemassvētku vakarā”, atklāj grupas soliste Kristīne Prauliņa: “”Ziemā” stāsta par sniega segas pārklātā klusuma burvību un aukstumu, kas aicina siltā māju mierā un dod to brīnumu, ko bieži vien piemirstam patiesi notvert un novērtēt. Tā atklāj piepildījumu, ko sniedz kopā būšana, kad esam ne tikai vienā telpā un laikā, bet arī sajūtā. Un visam citam ļaujam norimt un apstāties. Tā mēs jūtamies, kad muzicējam un novēlam šo te klātesamības brīdi satvert un no sirds izbaudīt katram šajā svētku sezonā”

Arī šajā dziesmā grupa Kristine Praulina & The Soulful Crew”  ietur savu stilistiku – dziesminiecisko vadlīnīju, kuras pamatā ir tekstuālais vēstījums un Kristīnes siltais tembrs ieskauj un paceļ sulīgi soul mūzikas grūvi virtuozo mūziķu izpildījumā. Dziesma izplaukst gospel korāļa noskaņās un dod visas iespējas klausītājam ne tikai dvēseliski norimt pateicībā, bet arī ļauties dejai.

Grupa līdz šim ir izdevusi minialbumu A Warmer October”, taču 2023. gada pavasarī grupa stāstīs savu mūzikālo vēstījumu savā pirmajā pilnmetrāžas albumā “Textures”.

Ziemā” ir tikai otrā grupas dziesma latviešu valodā. Tomēr tā iekšējā sajūta, ka ir jāraksta savā dzimtajā valodā, vienmēr ir bijusi. Un šobrīd jau lēnām vācelītē krājas dziesmas arī latviski. Pašreiz klausītājus vēlamies iepriecināt ar Ziemā” un pavisam iespējams, ka drīz vien no mums būs gaidāms vēl kāds singls latviešu valodā. Soul mūzika latviski – tai pienācis īstais laiks. Bet nākamā gada pavasari mēs ieskandināsim ar albumu angļu valodā, – “Textures”, – Kristīne atklāj grupas nākotnes plānus.

Grupas Kristine Praulina & The Soulful Crew” dalībnieku ceļi savienojās jau 2018. gadā. Tās muzikālo skanējumu, ko raksturo sulīgi ritmi, harmonijas un krāsaina muzikālā ekspresija, kas mijas ar intīmu dziesminieku noskaņu, kopš grupas dibināšanas veido pianists Toms Mikāls, ģitārists Jānis Kalniņš, basģitārists Valters Sprūdžs, bundzinieks Kaspars Kurdeko un dziedātāja Kristīne Prauliņa. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar