Grupa “Iron Wings” izdod dziesmu “Agonija”

“Iron Wings” skanējumu dziesmā var raksturot kā spēli ar harmonijām, nebaidoties starp masīviem smagiem akordiem reprezentēt arī kādu klāstertipa akordu, hromatismus un veidojot masīvu-kustīgu novest dziesmu līdz kulminācijai.

Apvienojot pieredzi akadēmiskajā mūzikā un pieturoties pie klasiska heavy metal žanra “Iron Wings” ir ierakstījusi dziesmu “Agonija”.  Dziesma ir kā manifests 21.gs lielākajai slimībai, kuru cilvēki bieži neuztver nopietni, līdz jau ir par vēlu – depresijai. Pašas dziesmas apraksts: “Dziesmas pamatā ir cīņa. Divi tēli, kā cilvēks-indivīds un depresija, kas ieguvusi cilvēciskas aprises. Sāpes un ciešanas, kas noved pie noziegumiem un vēl lielākām ciešanām. Kurš uzvarēs? Dziesma atbildi nedod. Dziesmas beigās – ātrs, vētrains skrējiens? Cīņa? Vai sauciens pēc palīdzības? Uzskatam, ka katrs klausītājs tajā saklausīs ko citu un katram būs savādākas sajūtas pēc dzirdētā.”

Dziesma ir arī veltījums visiem māksliniekiem. Emocionālā un profesionālā izdegšana ir laupījusi daudz mākslinieku dažādās radošajās jomās. Izdotā dziesma “Agonija” būtu kā veltījums visiem dižgariem, kuri ir salūzuši cīņā ar depresiju.

“Iron Wings” ir latviešu heavy metal grupa no Rīgas un savu skatuves darbību uzsāka 2016. gada janvārī. Līdz šim grupa ir aktīvi koncertējusi dažādos mūzikas klubos un festivālos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar