Grupa “COLT” velta dziesmu vēža viroterapijas pamatlicējai Ainai Muceniecei


“Dziesma ir veltījums visiem tiem, kas nebīstas grūta, radoša darba, un kuru veikums ļauj mums droši un cerīgi lūkoties nākotnē. Lai mums visiem viss izdodas! Priecīgus svētkus! Grupa COLT” Dziesmas mūzikas autors ir grupas ģitārists Rolands Majors.


Ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs.

Nākamgad Latvijas roka leģenda, ģitārists, komponists un daudzu hitu autors Harijs Zariņš svinēs 60. dzimšanas dienu. Atzīmējot to, mūziķis kopā ar draugiem ieplānojis doties koncerttūrē “Tu un es”.

“Tūre būs manas jubilejas svinības, uz kurām esmu uzaicinājis savus mīļākos dziedātājus, kas, protams, ir arī mani draugi: Aija Andrejeva, Dināra Rudāne, Antra Stafecka, Alex, Jānis Buķelis (Buks) un, protams, grupa COLT; svinēsim arī Ata Ieviņa 30 gadu jubileju. Tas nozīmē, ka koncertos klausītāji varēs dzirdēt dažādus neparastus, interesantus un nebijušus duetus, taču tas lai paliek noslēpums”

Koncertos, protams, skanēs tās dziesmas, kurām Harijs lielākoties ir mūzikas un vārdu autors: “Tu un es”, “Rozā lietus”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt” u.c., bet būs arī dziesmu pirmatskaņojumi, kas radīti speciāli šai koncertu sērijai. “Mūsu iepriekšējā koncerttūre “Mīlas rokbalādes” pārliecināja par to, ka cilvēkiem patīk rokbalādes, ko izpilda dažādi dziedātāji. Savukārt šajā tūrē neskanēs tikai rokbalādes vien, bet arī šis tas “roķīgāks”; būs pārsteigumi un īpašie viesi,” saka Harijs Zariņš.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar