Grupa “Audrú” nodod klausītājiem jaunu dziesmu “Mother Love”

Reizē ar ziedošiem ķiršu kokiem, grupa “Audrú” vēlas iepriecināt klausītājus ar sirsnīgu dziesmu – “Mother Love”.

Dziesma iesākas mierīgi un plūstoši, tālāk kļūst pacilājoša un rada iedvesmojošu noskaņu. Draugi, kas jau dzirdējuši “Mother Love”, saka, ka tā stāsta par visu svarīgo. Varbūt tieši tāpēc dziesma ir piemērots soundtreks šim brīdim. Tā atgādina, ka vienmēr varam izvēlēties – saskatīt labo, vai to nepamanīt.

On what you linger, you carry on,

so make sure what you carry on feels good.”

Dziesmai tapis arī video, kurā apkopoti mirkļi no grupas dalībnieku piedzīvojumiem pēdējo gadu laikā – kopīgiem ceļojumiem, jautrām dzimšanas dienām, mēģinājumiem un pastaigām lietū. Maza gremdēšanās atmiņās, kamēr visi gaidām, kad atkal varēsim satikties.

Dziesma “Mother Love” ierakstīta un miksēta Hodila Records studijā, Valmierā. Šobrīd grupai top arī pirmais mini-albums ar nosaukumu – “The Lighthouse Trilogy”. Viena no albuma dziesmām –“Over”, jau pieejama klausītājiem. Grupas “Audrú” mūzikā ir jūtama deviņdesmito un divtūkstošo gadu sākuma noskaņa, un, kaut gan jaunajā dziesmā “Mother Love” jūtamas “american folk” iezīmes, sev rakturīgo skanējumu dalībnieki dēvē par maijpuķīšu grandžu.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar