Grupa “Audrú” izdod kaverversiju bērnu popgrupas dziesmai “Vasara”

Pašmāju grupa “Audrú” nodod klausītājiem savu versiju komponista Zigmunda Lorenca un dzejnieka Jāzepa Osmaņa dziesmai “Vasara”.

Dziesma iepriekš jautrā noskaņā skanējusi bērnu popgrupas ”Knīpas un knauķi” izpildījumā 70. gadu beigās. Tiem, kuri atceras šos laikus, tā, iespējams, saistās ar saulainām bērnības atmiņām. Taču šajā rudenī citādā noskaņā un ar citu nosaukumu – “Liepu ziedu tēja” – šo pašu dziesmu piedāvā noklausīties grupa “Audrú”. 

Grupas dalībniekiem ar šo kompozīciju saistās siltas un ģimeniskas sajūtas. Arī tās ieraksts ir tapis mājās un radīts kā dzimšanas dienas dāvana mīļiem cilvēkiem. Dziesma saistās ar sirsnīgām atmiņām un tik vērtīgo, kopā pavadīto laiku. “Audrú” izpildījumā “Liepu ziedu tējas” skanējumu veido mierpilna akustiska aranžija, ko papildina mirdzošas metalofona partijas.

No grupas “Audrú” drīzumā gaidāmi arī citi jaunumi. 21. oktobrī iznāks grupas pirmais mini albums – “The lighthouse Trilogy”. Albumā būs klausāmas 5 kompozīcijas, no kurām viena, ar nosaukumu “Over” jau pieejama klausītājiem. 

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar