Ģenētikas centrs iVF Riga atver jaunu Covid-19 analīžu nodošanas punktu

Ņemot vērā šī brīža epidemioloģisko situāciju un iedzīvotāju aizvien pieaugošo pieprasījumu, Ģenētikas centrs iVF Riga ir atvēris jaunu Covid-19 analīžu nodošanas punktu Rīgā, Uriekstes ielā 1. Tur analīzes bez ģimenes ārsta nosūtījuma, iepriekš pierakstoties, iespējams nodot gan klātienē, gan vienojoties par izbraukuma vizīti.

“Ģenētikas centrs iVF Riga Covid-19 testēšanu aizsāka vienlaicīgi ar pārējām Latvijas laboratorijām šī gada martā. Tomēr līdz šim testēšanu nodrošinājām tikai iVF Riga pacientiem un darbiniekiem, lai rūpētos par klīnikā notiekošo procedūru drošību. Balstoties uz augošo pieprasījumu arī no citu cilvēku puses, nolēmām pakalpojumu padarīt publiski pieejamu. Svarīgi piebilst, ka neveicam eksprestestus, un, tā kā mums pieejama pašiem sava akreditēta laboratorija, spējam nodrošināt klasiskā testa atbilžu saņemšanu 24 stundu laikā kopš paraugu nodošanas. Tas ir ļoti svarīgi gadījumos, ja cilvēkam jādodas kādu apmeklēt slimnīcā vai tests nepieciešams darba jautājumiem. Ar jauno analīžu nodošanas punktu ceram palīdzēt iedzīvotājiem, kā arī atvieglot valstī esošo situāciju,” stāsta iVF Riga direktore Violeta Fodina.

Analīžu nodošanas punkts ir reģistrēts Veselības inspekcijā un jau ir uzsācis savu darbību. Analīžu nodošana notiek pēc iepriekš izstrādāta grafika, ievērojot valstī noteiktos drošības nosacījumus. Analīžu paraugus iespējams nodot arī izbraukuma vizītes laikā, speciālistam ierodoties personas dzīvesvietā vai darba vietā, ja testēšana nepieciešama kolektīvam. 

Lai pierakstītos uz Covid-19 testa nodošanu vai pieteiktu vizīti, nepieciešams zvanīt uz klīnikas kontakttālruni +371 27 331 393. Zvanu centrs darbojas darba dienās un sestdienās no plkst. 8.00 līdz 20.00. Covid-19 tests ir pieejams bez ģimenes ārsta nosūtījuma, un tā cena ir 50.00 EUR, izbraukuma vizītes cena ir no 100.00 EUR. Pēc pieraksta pieteikšanas apmaksa jāveic mājas lapā https://ivfriga-online.lv/. Atbilde pacientam tiek nosūtīta kodētā veidā 24 h laikā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar