“Gandrīz ideālās vakariņas” tiks aizvadītas Lieldienu noskaņās

Šonedēļ “Gandrīz ideālās vakariņās” tiks svinētas Lieldienas. Par svētku noskaņojumu gādās četri uzņēmēji – pasākumu aģentūras vadītāja Līga Blumfelde, dārznieks un arborists Edgars Neilands, frizētavas īpašniece Rūta Feodorova un vīnzinis Ronalds Pētersons.

Pirmais šīs nedēļas namatēvs būs vīnzinis un uzņēmējs Ronalds Pētersons. Viņa vakariņās vienas uzkodas vietā tiks pasniegtas astoņas, bet izklaidē Ronalds kopā ar spāņu vīnzini iepazīstinās viesus ar spāņu vīnu garšas un smaržas niansēm. Kas būtiski – šajā nedēļā vīnu baudīs tikai divi no četriem dalībniekiem.

Otrajā vakarā savās mājās viesus uzņems pasākumu rīkotāja Līga Blūmfelde. Viņai bez savas pamata nodarbošanās ļoti patīk aktīvs dzīvesveids – kāpšana kalnos, rogainings, skriešana. To būs iespēja redzēt arī Līgas virtuvē – viņas vakariņas taps zibenīgā tempā. Savukārt, gatavojoties Lieldienām Līga lielu uzmanību veltīs galda klāšanai un īpašas svētku atmosfēras radīšanai.

Par šīs nedēļas lielāko pārsteigumu parūpēsies arborists Edgars Neilands. Kā viņš pats saka – gatavo tikai griķus un vārītas olas. Taču, mīlot izaicinājumus, Edgars savus viesus visai meistarīgi aizvedīs interesantā piedzīvojumā, kas saistīts ar viņa nodarbošanos, un galdā cels visai cienījamu maltīti.

Nedēļas noslēdzošās vakariņas norisināsies frizētavas īpašnieces Rūtas Feodorovas mājās. Rūtai ir sarežģītas attiecības ar zivju produktiem, tādēļ saviem viesiem viņa gatavos visai tradicionālas vakariņas – cūkgaļu pamatēdienā un rupjmaizes kārtojumu desertā. Izklaidējot savus viesus, Rūta sarīkos sacensības, par kurām ik Lieldienas sapņo katrs bērns.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar